Cuma, Şubat 03, 2023

Beykoz'da Kelle İbrahim unutulmadı


Beykoz İlçe Spor tarihinin olsun sosyal yaşantısının en tanınmış, bilinen simalarının başında gelen İbrahim Kelle, Beykozlularının tanımlaması ile Kelle İbrahim Vefatının 58.Yıldönümünde Gazi Yunus Mezarlığında anıldı.


Yalıköy'de bulunan Gazi Yunus Mezarlığını merhumun vefat yıldönümünde ziyaret edenler arasında Beykoz 1908 A.Ş. Takımı Teknik Heyet ve Futbolcular da vardı...

Yarın ( Cumartesi ) günü oynanacak Ayazağaspor maçı için Riva'da Kampa girecek olan Beykoz 1908 AŞ. Kafilesi hareket etmeden önce Beykoz Stadındın yanında olan Gazi Yunus Mezarlığında Kelle İbrahim'in Kabrini ziyaret ederek dualar ile efsane ismi yad ettiler.

Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı Kaptanı Arda Şahin ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, " Kelle İbrahim gibi adı Beykoz sınırlarını aşmış, Olimpiyatlarda kafa ile top sektirme rekoru kırmış bir isme Beykoz İlçesi ve Kulübümüz adına sahip olduğumuz için ne kadar gurur duysak az. Bugün de Ayazağaspor ile oynayacağınız maç öncesine vefat yıldönümü denk gelen Efsane ismi kabri başında dualarla anarak ,manevi bir morla-motivasyon yüklemesi yaptık. Ruhu şad mekanı Cennet olsun " diye konuştu.

TALİP ERCAN ( ER-HA BEYKOZ )

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.