Salı, Ocak 31, 2023

Zeki Aksu'dan Gaziosmanpaşa maçında yaşananlara tepki



Beykozspor Kulübü Başkanı Zeki Aksu bir açıklama yayımlayarak, pazar günü Gaziosmanpaşa deplasmanında yaşadıklarına tepki gösterdi.

Aksu yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Sportif açıdan kulübümüzü daha başarılı kılmak üzere centilmence kendi yaptıklarımıza ve sporcularımıza konsantre olmuşken, 29 Ocak Pazar günü deplasmanda oynadığımız maç öncesi, maç esnasında ve maç sonunda Gaziosmanpaşa Kulübü Başkanı ve taraftarları tarafından sporcularımıza yönelik etik dışı davranış camiamızda şok etkisi yaratmıştır. (Onlarca ev sahibi takım taraftarlarının sahaya girerek oyuncularımıza saldırması, hakem ve soyunma odalarının basılması)

Beykoz Spor Kulübü ve camiası olarak etik ve kanun dışı bu davranıştan dolayı Gaziosmanpaşa kulübü yönetimini şiddetle ve esefle kınıyoruz.

Gaziosmanpaşa müsabakasında tüm gayret ve becerileri ile "aslanlar" gibi mücadele eden değerli sporcularımıza ise ayrı bir parantez açarak hepsinin alınlarından öpüyoruz.

Beykoz Spor Kulübü olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada tüm birleşenlerimiz ile etik kurallara uygun olarak mücadelemize devam edeceğimizi hatırlatır saha içi rakiplerimizin de bu değerlere saygılı olmasını bekleriz.

Kulübümüzün sportif başarısı ve geleceği açısından kritik önem taşıyan 4 Şubat Cumartesi günü Beykoz Stadında saat 14.00 de Ayazağa ile oynayacağımız maç öncesi taraftarlarımızı sağ duyuya davet ediyoruz.

Bilindiği gibi gerek geçmişte gerekse ilk maçta deplasmanda oynadığımız maçta çıkan olaylardan dolayı iki takım arasında bir gerginlik vardır.

Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki tribünlerimiz 90dakika boyunca takımımıza destek, futbolcularımız ise sahada göstereceği mücadele ile gereken cevabı verecektir.

Bu yüzden sizden ricamız, Tribünde tek ses olup 90 dakika centilmence tam destek vermektir. Aksi takdirde kulübümüze maddi ve manevi zarar gelecektir. Bunun için tedbirli olalım.

Taraftarlarımızı Ayazağa maçı öncesi sağ duyuya davet ediyor, kulübümüzün geçtiği bu zor dönemlerde Beykoz'a ve Beykozluya yakışır şekilde herkesin hareket etmesini istiyor evimizde oynayacağımız İzzetpaşa ve Gülsuyu maçları öncesi CEZA ALMAMAK İÇİN çaba sarf etmenizi rica ediyoruz. "

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben bir amatör maç seyircisiyim detayları bilmiyorum ama seyrettigim olay utanç verici olarak görüyorum

Adsız dedi ki...

Sahadaki olaylara artık dur demek lazım takimlarim yöneticilerine futbol severlere konuşup olayların önüne geçmek lazım Allah korusun bir vatandaşımıza bir zarar gelirse bunun hesabını kim verecek sonuçta hep kardeşiz yazıktır beyler yunanla savaşa gitmiyoruz kendi aramızda Spor rekabeti yapıyoruz maksat ileriye dönük Türk futboluna emek verecek gençler yetiştirelim yeter artık yazık gunahtir

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.