Pazar, Ocak 15, 2023

Yeşilköy Dikilitaş'tan kaçamadı


İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup'ta alt sıralardan uzaklaşmaya çalışan Yeşilköyspor evinde klasman mücadelesi veren Dikilitaşspor'u konuk etti. Ev sahibi takım galibiyeti 90'da yediği golle kaçırdı. 

Bakırköy Belediye Stadı'ndaki müsabakayı Göksu Sayın, Ferit Özdemir, Enes Yılmaz hakem üçlüsü yönetti. Oldukça mücadeleci geçen maçta iki takımın da topla oynama isteği dikkat çekti.

Ev sahibi Yeşilköy 32.dakikada Semih Koç ile perdeyi açtı. Misafir takım Dikilitaş  ceza sahası çemberinin etrafında kazandığı serbest vuruşu ilkyarının +2. uzatmasında Aziz Abaramak'ın çok şık vuruşuyla gole çevirdi. Devre 1-1 bitti.


İkinci yarı hızlı kontralar ile pozisyon bulmaya çalışan ev sahibi ekip müsabakanın 57. dakikası Abdulmelik Koyunbakan ile öne geçti.  Müsabakanın 90. dakikası ise Dikilitaş’ın 7 forma numaralı oyuncusu Burak Taş uzaktan attığı şık gol sonrası maçın sonucusunu belirledi: 2-2.



Müsabakanın hakemi Göksu Sayın genç yaşı ve güzel fiziğinin yanında başarılı yönetimi iki takımdan takdir aldı. Sayın, şimdiden daha zorlu maçlar için umut vaat eden genç hakemler arasında.

Haber: Mustafa Seçilir


Hiç yorum yok:

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.