Pazartesi, Ocak 23, 2023

Yeni Ufukspor'a Irmakspor çelmesi


İstanbul Süper Amatör Lig 1. Grup'ta üçüncü sırada yer alan ve klasman grubuna girme mücadelesi veren Yeşilova Yeni Ufukspor deplasmanda, düşme hattında yer alan ve artık kümede kalmak için son kozlarını oynayan Irmakspor ile 1-1 berabere kaldı.

Zeytinburnu ilçesindeki Merkezefendi Stadı'nda oynanan maçta Irmakspor maçın henüz 4. dakikasında Muhammet Çoban'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Faullü ve zaman zaman gergin geçen maçta genel olarak konuk Küçükçekmece ekibi Ufukspor daha baskılı oynasa da çok iyi alan daraltan Irmakspor, iyi savunma yapıp rakibine çok fazla pozisyon vermedi. Son bölümde iyice yüklenen Yeni Ufukspor 85'te İbrahim Ökten'le skora denge getirdi. Maç da 1-1 son erdi.


Irmakspor böylece sahasında Avcılar ve Küçükköy'den sonra Yeni Ufuk'tan da puan aldı. Mavi-Beyazlılar'la ilgili ilginç bir not da, bu sezon evlerinde oynadıkları 7 maçtan sadece 2. haftadaki Yeniköyspor karşılaşmasında 3 gol yediler, diğer 6 maçın tamamında rakipleri 1'er gol attı:

Irmak-Siirt 0-1
Irmak-Avcılar 1-1
Irmak-Küçükköy 1-1
Irmak-Okspor 3-1
Irmak-Kartaltepe 0-1
Irmak-Yeni Ufuk 1-1

Yani maçın skorunu Irmakspor'un bu 1 gole karşı kaç gol atıp/atamadığı belirledi.


Sonuç iki ekibi de fazla memnun etmedi. Irmakspor hala güvenli bölgenin 8 puan gerisinde. Beş maçtır kaybetmeyen ancak bunların üçü beraberlik olan Yeşilova Yeni Ufukspor ise haftayı puan kaybı ile tamamlayan Avcılar'ı geçme şansını kaçırdı.

Haber: Bilgin Budun

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...