Çarşamba, Ocak 18, 2023

Taçspor, Nartspor'u tek golle geçti



İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Taçspor ile Nartspor'un Alemdağ Stadı'ndaki randevusunda gülen ev sahibi takım oldu.

Sarı kırmızılı Ataşehir temsilcisi Taçspor maçı 1-0 kazanarak, ilk yarıda 3-1 mağlup olduğu rakibinden rövanşı alırken zirve yarışından kopmadı. Nartspor ise büyük darbe aldı.



Alemdağ Stadı'ndaki maçı Sedat Etik, Esra Arıkboğa ve Berat Çalışır hakem üçlüsü yönetti. Nartspor'un daha etkili oynadığı ve bir de topunun direkten döndüğü ilk yarı 0-0 bitti. Son bölümde daha baskın görünen Taçspor 86'da aradığı golü buldu: Cenkay'ın sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta arka direkte Semih Doğan'ın kafa vuruşunda top süzülerek uzak kale direğinin dibinden ağlarla buluştu.

Taçspor böylece 'Zirve yarışında ben de varım' dedi. Nartspor ise sadece ikinci yenilgisini almasına karşın yarışta avantaj kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...