Pazar, Ocak 29, 2023

Silivri Alibeyspor'a Kumburgaz freni


İstanbul 1. Amatör Lig 2. Grup’ta ikinci sırada yer alan Silivri Alibeyspor sahasında Kumburgazspor ile 2-2 berabere kalırken 8 maçlık galibiyet serisi sona erdi.

Silivri İBB Müjdat Gürsu Stadı’nda oynana ve doksan dakikası tam bir güç savaşına sahne olan maçta ev sahibi Alibeyspor düşme potasında olan Büyükçekmece ekibi Kumburgazspor ile 2-2 berabere kaldı. Maça hızlı başlayan Alibeyspor müsabakanın 14. dakikasında Alireza ile 1-0 öne geçti. Kumburgaz takımı bu gole cevabı ise 18. dakikada Berk ile karşılık verdi. Bu golle birlikte Kumburgaz ileri uç elemanları daha istekli ve baskılı oyunlarını sürdürdüler. Müsabakanın 23. dakikasında Kumburgaz takımı penaltı atışı kazandı. Sarı beyazlı ekip adına kazanılan atışı Hüseyin gole çevirdi ve maç birden 1-2 oldu. Müsabakanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Doğan skoru eşitledi

İkinci yarı tam bir baskı kuran Alibeyspor bir türlü aradığı golü bulmakta zorlandı. Kumburgaz kalecisinin üstün performansı ve kalesini gole kapaması maçın kaderini değiştirdi. Müsabakanın 71. dakikasında Kumburgaz defansının hatasını affetmeyen isim ise Alibeyli oyuncu Doğan oldu ve durumu 2-2 yapan golünü kaydetti. İlerleyen dakikalarda baskılı oyununu sürdüren Alibeyspor bir türlü galibiyet golünü bulamadı ve maç 2-2 beraberlikle tamamlandı.

Haber: Engin Akın

Kumburgazspor

Alibeyspor


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.