Pazartesi, Ocak 23, 2023

Sarıyer Yenimahalle farka koştu

İstanbul Süper Amatör Lig 6. Grupta zirve yarışındaki iki ekip Sarıyer Yenimahalle SK ile Çamlıcaspor karşı karşıya geldi. İlk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona eren maçın ikinci yarısında farka koşan ev sahibi ekip asahadan 5-1’lik skorla galip ayrıldı ve Klasman Grubu için büyük avantaj elde etti.

Maçın henüz 6.dakikasında Görkem Andaç Kuşatan ile öne geçti. Konuk ekip 23.dakikada Anıl Üstün ile skora eşitlik getirdi: 1-1.
İlk yarının son dakikasında Çamlıcaspor Numan Özmen’in kafa vuruşunda direğe takıldı ve devre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan ev sahibi ekip Andaç’ın pasında Ferdi Adıgüzelle skoru 2-1’e getirdi. 62.dakikada sahmeye bir kez daha çıkan Ferdi skoru 3-1’e taşıdı. Günün etkili ismi Andaç’ın geliştirdiği atakta Selman Yıldız plase vuruşla farka üçe çıkarttı 4-1.
Maçın skorunu Muhammed Gültaşlar belirledi. Sağ taç çizgisinden aldığı topla rakiplerini ekarte eden başarılı oyuncunun yerden uzak direğe vuruşu maçın skorunu belirledi: 5-1.

Aldığı galibiyetle puanını 31’e yükselten Sarıyer temsilcisi Klasman Grubu için büyük avantaj elde etti. Konuk ekip ise bir maç eksikle 23 puanda kaldı.

Haber-Fotoğraf: Erdem Sağolan

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...