Pazar, Ocak 15, 2023

Kuştepespor'da hakeme büyük tepki


İstanbul U15 Ligi 24. Grup ekiplerinden Kuştepespor'un alt yapı direktörü Osman Karakuş, 14 Ocak 2023 Cumartesi günü oynadıkları Beyoğlu Yeni Çarşıspor maçı sonrası sitem dolu bir açıklama yayımlarken karşılaşmanın hakemi Davut Serhat Terzioğlu'na tepki gösterdi.


Karakuış yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Söz konusu karşılaşmada bir pozisyonda hücum yapan rakip oyuncu elini futbolcumuzun gözüne soktu. Futbolcumuzu görme bozukluğu nedeniyle dışarı almak zorunda kaldık ancak rakip kart bile görmedi. Taca çıkan pozisyon sonrası her ne hikmetse aleyhimize penaltı verildi, itirazımız hemen sarı kartla cezalandırıldı ve rakip takım sarı kart görmeden maçı her pozisyonda adeta yatarak tamamladı. Santrforumuz rakip stoper tarafından adeta dövüldü, maçı yöneten sayın hakemimiz buna göz yumdu, tüm faul kararları aleyhimize verildi. 10 dakikalık uzatmayı üç dakikada bitirdi, yüzde yüz çevirecegğmiz maçı kötü yönetimiyle adeta katletti. Sayın hocamızın gerek maç  içindeki yönetimi gerekse maç sonu yaklaşımı şimdiye kadar uyarı cezası bile almadığım halde beni ve Kuştepespor camiasını ziyadesiyle üzmüştür. 

Bir de sitemim federasyona olacak...  Maçı sabah saat 9.00'da oynadık. İBB Beyoğlu Stadı'nın Haliç kıyısında olması hasebiyle sahada çiy oluşmuş ve futbolcularımız adeta ayakta durmakta zorlanmışlardır.  Lütfen sporcu sağlığı için önlem alınsın."

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.