Cuma, Ocak 13, 2023

Küçükçekmece Sinopspor'da yönetimden kamp çıkarması


BAL 11. Grup lideri Küçükçekmece Sinopspor'un Antalya'daki 14 günlük devre arası kampı devam ediyor.

Teknik direktör Ertuğrul Yiğit yönetiminde yaklaşık 1 haftadır ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren sarı-lacivertli kulüpte Başkan Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyeleri kampı ziyaret etti.

Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren tenik patron Ertuğrul Yigit "Takımdaki arkadaşlık ve hava mükemmel.Yavaş yavaş istediğimiz düzeye geldik. Her şey istediğimiz gibi gidiyor.Amacımız Küçükçekmece Sinopspor'u en iyi şekilde lige hazırlamak ve 3.Lig'e çıkarmak.Bizler de bunun için çalışıyoruz.Camiamıza şampiyonluğu hediye etmek için hep birlikte mücadele vereceğiz" dedi.



Teknik heyete ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunun altını çizen başkan Rafet Orhan, "Takımımızı yönetim kurulu arkadaşlarımla beraber kampta ziyaret ettik.Teknik heyetten  kampın genel değerlendirmesini aldık. Şu an çok olumlu bir hava yakaladık.Bu olumlu havanın lige de yansıyacağını ümid ediyorum" diye konuştu.

Kulüp Müdürü Özgür Karakurt "Başkanımız Rafet Orhan ve yönetim kurulu üyemizin kampımızı ziyaretinden son derece memnun olduk.Bu ziyaret takımız için mutluluk ve moral verici oldu.Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize  teşekkür ediyoruz. Küçükçekmceli ve Sinoplu sporseverlerin desteği ile şampiyon olacağımıza inanıyorum. Yönetim kurulumuz bütün imkanlarını bu takım için seferber etmiş.Teknik heyet ve futbolcularımızın bizleri mahçup etmeyeceklerine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...