Perşembe, Ocak 26, 2023

Küçükbakkalköyspor hakem camiasından özür diledi


 

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Küçükbakkalköyspor, hafta sonu oynanan İnkılapbirspor maçı sonrası bazı futbolcularının hakeme saldırısından dolayı kamuoyundan özür diledi.

 

Ataşehir temsilcisinden yapolan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"22 Ocak Pazar günü Esatpaşa Stadı'nda oynadığımız Ümraniye İnkılapbirspor maçını 13. Dakikada yediğimiz golle 1-0 kaybettik. Maçın bitiş düdüğüyle birkaç oyuncumuz bugüne kadar kulübümüzün geçmişinde olmayan bir hareketle tahmin etmediğimiz ani bir kıvılcımla maçın hakemine fiili bir saldırıda bulunmuşlardır. 

Kulübümüze bir husumet beslemesi için hiçbir gerekçesi olmayan maçın hakeminin maç içinde vermiş olduğu kararlarının bu saldırıyı mazur göstermesi veya meşrulaştırmasını kulübümüz adına asla tasvip etmemiz veya savunmamız mümkün değildir. Nitekim saha içindeki yetkili arkadaşımız gücü ölçüsünde hakemi koruma altına almış ve daha fazla zarar görmesine engel olmuştur.  

Dün de çağrılmamız üzerine kulüp yetkililerimiz İl Disiplin Kurulunda olaylar hakkında amatör futbol ve hakem camiasından özürlerini dile getirerek üzüntülerini ifade etmişlerdir. Olayın savunulacak yanı olmadığı aşikârdır. Yetkililerimiz bütün açıklığıyla olayları görebildikleri kadar anlatıp adil bir karar verileceğine olan güvenlerini bildirmişlerdir.

Bu vesile ile çıkan olaylardan kulüp adına duyduğumuz üzüntümüzü kamuoyuna duyurmayı bir görev bilir ve bir kez daha amatör futbol camiasından ve hakem camiasından özür dileriz."

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...