Cumartesi, Ocak 21, 2023

Kodalak: Lig yeni başlıyormuş gibi oynayacağız


Bölgesel Amatör Lig 14. Grup'ta mücadele eden Kavacıkspor'da 2022-23 Sezonu ikinci yarı maçlarının hazırlıkları devam ediyor.


Yeşil-Beyazlı ekip belirlenen planlama dahilinde antrenman ve hazırlık maçları serisini uygularken ilk haftada karşılaşacakları rakipleri Bursa Akhisar Demirspor takımının ligden çekildiğini açıklaması ile maç hasretine bir hafta daha ilave gelmiş oldu.

Kavacıkspor Teknik Sorumlusu Erdem Kodalak, "Ligdeki konumumuz ortada... Bundan sonraki maçlarda Beykoz İlçemizi ve semtimizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde olacağız. Önümüzde Akhisar Demirspor'un da çekilmesi sonrasında oynanacak 12 maç daha var. Bu maçlar özellikle genç kardeşlerimiz için kendilerini gösterebilmeleri anlamında çok önemli olacaktır. İlk yarıdaki maçlarda tecrübesizliklerini, stresi yaşayacak bir durum da artık yok. Tabii ki bir kez daha ifade etmek isterim ki biz kurumsallaşma anlamında bir hayli mesafe kat etmiş, futbola özellikle altyapı anlamında büyük yatırımları, beklentileri plan bir kulüp olarak her şeye yeniden başlıyorcasına çıkıp maçlarımızı oynayacağız. Hazırlık maçları serimiz de devam etmekte. Son 1 hafta içinde önce Bayrampaşa Teknik, ardından Sancaktepe karşılaştık ve hafta sonu Pazar günü itibarı ile de Bağcılar ile maç bir maçımız daha olacak. Her şey belirlenen plan dahilinde devam etmekte " diye konuştu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.