Salı, Ocak 31, 2023

Gaziosmanpaşaspor'dan olaylarla ilgili açıklama


Gaziosmanpaşaspor Kulübü, pazar günü Beykozspor ile sahalarında oynadıkları maçta yaşananlarla ilgili bir açıklama yayımladı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Gaziosmanpaşa Spor’umuzun İBB Bayrampaşa Stadı'nda konuk ettiği Beykozspor ile 29.01.2023 tarihinde yapılan SAL 5. Grup maçında deplasman yasağı olduğu halde, Beykozspor Kulübü Başkanı  tarafından yönetici olmamalarına rağmen yönetici görünümü altında 25-30 kişilik Beykozspor taraftarı protokol tribününe aldırılmıştır.

Bu durum, yönetimimiz tarafından fark edilerek henüz maç başlamadan stad güvenlik amirine  bildirilmiş, yönetici kisvesi altında protokol tribüne alınan gurubun olaylara sebebiyet verebileceği yönünden kulüp yönetimimiz tarafından uyarılar yapılmıştır.

Bu uyarımızı dikkate alan Emniyet Görevlileri, bahse konu kişileri gözlemlemeye başlamış ve haklılığımız anlaşılınca maçın henüz 10. dakikasında sözde Beykoz spor kulüp yöneticisi olduğu bildirilen taraftar gurubu protokol tribününden yan tribüne alınıp çıkartılmaya başlanmıştır.

Ancak bu grubun emniyet görevlileri tarafından protokol tribününden yan tribüne alınışı ve buradan dışarıya çıkartılmaları sırasında yaptıkları hareketler ve attıkları küfürler olayların fitilini ateşlemiştir.

Tam bu sırada  Beykozspor takımının attığı gole kural dışı sevinen 25 numaralı Beykoz Spor takımı oyuncusu tarafından Gaziosmanpaşa Spor  taraftarlarının olduğu tribüne doğru kayarak yapılan el kol hareketi neticesinde olaylar çığırından çıkmıştır.

Yaşanan olaylar başta İlçemiz Spor Camiası ve Kulübümüz tarafından tasvip edilmeyip, derin üzüntü içinde olduğumuzu belirtir, bir daha böyle olaylar yaşanmamasını temenni ederiz."

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Yalan söyliceksiniz bari kaliteli olsun suni çimde kim kayarak sevine bilir 😂😂😂

Galataspor Bölgesel Amatör Lig'de

İstanbul SAL Klasman A Grubu lideri Galata Spor Kulübü bugün takipçisi Küçükçekmece İdman Yurdu'nu 3-1 yenerek tarihinde ilk kez BAL'...