Pazar, Ocak 15, 2023

Bağcılar İSTOÇ yoluna doludizgin devam ediyor


İstanbul 1. Amatör Lig 10. Grup'ta Bağcılar İSTOÇ Spor Kulübü son haftalarda aldığı çarpıcı skorlarla dikkat çekiyor.


Bağcılar ekibi hafta içinde, oynadığı ilk 13 maçı kazanan ve İstanbul liglerinde A takım seviyesinde sezonun ilk şampiyonu olan Şirintepespor'u hem de deplasmanda 2-1 yenerek rakibine bu sezonki ilk puan kayıplarını tattırırken dikkatleri üzerine çekti. Kemal Ayhan'ın talebeleri dün de ligde kalma mücadelesi veren Şişli Gençlikspor'u 4-1 mağlup ederek üst üste 4. galibiyetlerini elde ettiler.

Son dönemde gerek tecrübesiyle takıma ağabeylik yapması gerekse skor katkılarıyla dikkat çeken ve takımının başarısında büyük pay sahibi olan, son maçta da oyuna sonradan girerek bir gol atan Ömer Kıyak maç sonrası yaptığı açıklamada "Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok iyi bir kadromuz var ve iyi bir hava yakaladık. Bundan beş hafta önce bizi düşme adayları arasında gösterenlere sanırım en iyi cevabı sahada verdik. Kalan maçlarımızda alabildiğimiz en yüksek puanı alıp ligi üst sıralarda bitirmek istiyoruz" dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...