Pazartesi, Ocak 23, 2023

Alibeyköyspor liderliği geri aldı


İstanbul Süper Amatör Lig 8. Grup'ta Alibeyköyspor sahasında Küçükçekmecespor'u 1-0 yenerek liderliği rakibinden devraldı.

Maça iyi ve baskılı başlayan turuncu mavili ekip 8.dakikada Barış ile bulduğu gol ile üstün duruma geçti. İlk devre boyunca sahada üstün ve baskılı oynayan Alibeyköyspor oldu.

Konuk ekip orta alanda top kapma ve atak karşılamada başarı gösterse de gole cevap veremedi ve ilk yarı Alibeyköyspor üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda konuk yeşil beyazlı ekip ilk yarıya göre daha iyi başladı ve kazandığı topları 3. bölgeye taşıyarak beraberlik golünü aramaya başladı. Ancak ev sahibi ekip defansı ve kalecisi atakları bertaraf etmeyi başardılar. Son bölümlerde Alibeyköyspor 10 kişi kalsa da saha ve seyirci avantajını kullanarak sahadan 3 puan ile ayrılıp liderliği geri almasını bildi.

Taraftarlar arasında güzel tablo
Hakem triosu mükemmele yakın maç yönetti. Maç öncesi ev sahibi takım taraftarları , misafir takım taraftarlarını stad girişinde karşılayıp tribünlerde deplasman seyircilerine ayrılan bölüme kadar eşlik ettiler. 


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.