Çarşamba, Aralık 28, 2022

Tükenmez: Ben böyle yüce gönüllülük görmedim


İstanbul 1. Amatör Lig 8. Grup ekiplerinden İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) teknik sorumlusu Metin Tükenmez, hafta sonu Yeni Yüzyıl Gençlikspor'la oynadıkları maçta konuk ekibin fair-play adına çok güzel hareketlere imza attığını söyledi.

Tükenmez, "İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde oynanan maçta konuk ekip, yedek oyuncularımızın kulübede üşümemesi için kendi battaniyelerini verdi. Kendi sağlık görevlileri önce bizim futbolcumuza koştu. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımken, 3-1 öndeyken 5-3 yenildikleri bir karşılaşma sonrası bizim futbolcularımıza sarılarak, tebrik ederek sahadan ayrıldılar. 50 yıldır böyle bir yüce gönüllülüğü ilk kez görüyorum" dedi.

İTÜ takımı ve teknik sorumlu Metin Tükenmez

Grupta ikinci sırada bulunan Ahmet Bayraklı yönetimindeki Yeni Yüzyıl, 22'de Sezer Er ve 33'te Ertuğrul Memioğlu ile 2-0 öne geçti. İTÜ 41'de Alperen Ceylan ile farkı bire indirdi. Devre 1-2 bitti. Konuk Bağcılar temsilcisi 54'te Refik Büyükgöz'le skoru 3-1 yaptı. İTÜ 56'da Musa Bayır'la yeniden farkı bire indirdi.

Ev sahibi takım son 6 dakikada bulduğu gollerle haftanın en çarpıcı skorunu elde etti. 84'te Musa Bayır, 86'da Alperen Ceylan ve 90'da Tunahan Şenol İTÜ'ye 5-3'lük galibiyeti getirdiler. Yeni Yüzyıl böylece lider Güngörenspor'un 5 puan gerisine düştü. İTÜ ise üst üste 3. galibiyetini alarak çıkışını sürdürdü.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...