Perşembe, Aralık 29, 2022

Sancaktepe Futbol Kulübü'nün ilçesi değişti


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübü adres ve ilçe değişikliğine gitti.

Kırmızı-Siyahlılar Bahçelievler ilçesi Barbaros Mahallesi Mahmutbey Caddesi'ndeki yeni yerine taşınma kararı aldı. Kulüp artık Bahçelievler'de faaliyet gösterirken maçlarını da Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda oynayacak. Bununla birlikte şu aşamada bir isim değişikliği düşünülmediği, Bahçelievler'de oynasa dahi kulübün Sancaktepe FK ismiyle yoluna devam edeceği gelen haberler arasında.

Kulüpten konuyla ilgili "Bu bir veda değil kısa süreliğine ayrılık" başlıklı mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"Sancaktepe’de yönetimi devir aldığımızdan bu yana bize desteğini esirgemeyen Genç Sancaktepeliler taraftar grubumuza, Yasin Gezgin hocaya, Yavuz Kılınç hocaya ve maddi manevi tabiri caizse benliğini ortaya koyan başkan yardımcımız Gazi Şimşek’e sonsuz teşekkürler. 

Sancaktepe'den otobüs kaldırılacak
Bugün gidiyoruz ama dönüşümüz muhteşem olacak. Bazı kişilere Tuzlaspor’la mutluluklar diliyoruz. Biz Sancaktepe FK ismini yere düşürmeyeceğiz, Bahçelievler de oynamaya da utanmayacağız. Belki siz utanırsınız. Bizde ki yüreğin çeyreği sizde olsaydı çok farklı olurdu. Taraftarlarımız merak etmesin iç saha maçlarımıza Sancaktepe'den otobüs kaldıracağız. 3.lige çıktığımızda görüşmek üzere."

Öte yandan ilk yarının bitimiyle futbolculardan Ünal Yıldırım, Muhammet Küçük, Ali Samet Fındık, Ömer Faruk Fidan, Hakan Atay, Onur Ertunç ve Onur Doğan'la karşıyıklı görüşülerek yolların ayrıldığı açıklandı.

Haber: Efkan Bucak

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok yazık...
Bu sene ilçe değişir,seneye adı değişir.
Koskoca Sancaktepe'yi ne hale getirdiler...

Ned34 dedi ki...

Oyuncak ettiler ,belediye desteği bitince bu sene sonunda süper amatör takımı olurlar ondan sonrası dahada zor.

İstanbul 2. Amatör Lig 23 Nisan 2024 Salı Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...