Salı, Aralık 20, 2022

Nartspor ikinci yarıda güldü


İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta Nartspor deplasmanda Boyacıköyspor'u ikinci yarıdaki etkili futboluyla 4-0 yenerek yükselişini sürdürdü. Bakırköy ekibi haftayı ilk iki sıradaki Taçspor ve Galataspor'un 1'er puan gerisinde 16 puanla üçüncü tamamladı.

Bahçeköy Orman Fakültesi Stadı'nda, düşme hattındaki Boyacıköyspor'a konuk olan Nartspor 55. dakikada Sergen Büyükakova ile öne geçti. Nartspor 65'te savunma oyuncusu Adem Özmen'in atılmasıyla 10 kişi kaldı. Maçın kırılma anı ise üç dakika sonra, 10 kişi oynayan Nartspor'un Sergen'la bir gol daha bularak 2-0'ı bulması oldu. Kafkas kökenli vatandaşlarımız tarafından kurulan ve ismini de Çerkes halk efsanelerinden alan Nartspor 82'de Ömer Yalçın ve 85'te Sergen ile iki gol daha bularak sahadan 4-0 galip ayrıldı.



Nartspor böylece son 4 maçta 3. galibiyetini aldı. Maçı 3 gol, 1 asistle tamamlayan Sergen Büyükakova bu sezon 9 maçta 8 gole ulaştı.

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...