Pazartesi, Aralık 26, 2022

'İkinci yarıda herkes gerçek Sancaktepe'yi görecek'


Bölgesel Amatör Lig 13. Grup'ta yer alan Sancaktepe Futbol Kulübü'nün başkanı Gökhan Baylan ilk yarıyı değerlendirdi.

Baylan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Ligin başlamasına saatler kala devir aldığımız futbol takımımıza sezonun ilk yarısı için 15 puan hedef koymuştuk 14 puanla 10.sırada tamamlıyoruz.

Başta ligin ilk üç haftasında takımımızı temsil eden alt yapı futbolcularımıza, son saatlerde takımımıza katılan futbolcu kardeşlerimize, teknik ekibimize ve yönetimimizde görev alan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Açık konuşmak gerekirse tarihi başarılarla dolu kulübümüze maddi ve manevi gereken desteği göremeyişimiz bizi biraz üzse de 2 Ocak'ta açılacak transfer dönemiyle birlikte takımımızı güçlendirerek olması gereken yerlere tekrar çıkaracağız. 

Lig bizim için ikinci yarı başlayacak ve gerçek Sancaktepe FK’yı herkes görecek. Ayrıca geleceğimizin teminatı alt yapımızı çok hızlı kuracağız. 7-10 yıllık planlamamız inşallah Süper Lig. Bize inanan, az yada öz maddi manevi desteğini esirgemeyen sayıları bir elin parmağını geçmeyecek sevenlerimizede ayrıca teşekkür ederim. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz."

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.