Pazartesi, Aralık 05, 2022

Beylikdüzü Mimaroba'ya cezayı kesti


Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta iki komşu ilçenin ekiplerini karşı karşıya getiren maçta Beylikdüzüspor deplasmanda Büyükçekmece Mimarobaspor’u 1-0 mağlup etti.

Avcılar Atatürk Stadyumu’nda oynanan maç başlama düdüğünden son düdüğüne kadar kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Maça iki takım da alan savunması yaparak başladı. İlk dakikalardan itibaren iki takım da hem toplu hem de topsuz oyunda kora kor bir mücadele ortaya koydu. 

Maçın 62. Dakikasında Mimarobaspor’da Ersin kırmızı kart görünce ev sahibi erken denilebilecek bir dakikada sahada 10 kişi kaldı. İki dakika sonra sağdan gelişen Beylikdüzü atağında yerden gelen ortayı kaleci kontrol edemeyip elinden kaçırdı, boşta kalan topu Ümit Başak ağlara gönderdi: 0-1,


Kalan bölümde iki takım da fiziksel olarak değerlerini zorlayarak son dakikaya kadar müthiş bir mücadele örneği gösterdi. Kalan sürede başka gol olmayınca Ümit Başak’ın attığı tek gol maçın da skoru oldu. 

Son üç maçta 7 puan alan ve puanını 9 yapan Beylikdüzüspor böylece ilerleyen haftalar için umutlandı. Hafta içi teknik direktör değişikliğine giden Mimarobaspor ise 14 puanda kalırken artık zirve yarışının iyice uzağında kaldı.

Haber: İbrahim Keskin – www.keskinbakis.com

Daha fazla fotoğraf için tıklayınız


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.