Salı, Aralık 27, 2022

Bahçelievlerspor yeni yıla mutlu giriyor


Bölgesel Amatör Lig 11.Grup'ta Bahçelievlerspor, 2022 yılının son maçında kendi sahasında Bilecik 1969 Spor’u 5-1 mağlup ederek yeni yıla moralli girdi. 

Bahçelievler İl Özelm İddare Stadyumu’nda oynanan karşılaşmanın her iki yarısında da Yeşil-Beyazlılar üstün bir oyun sergiledi. Bahçelievlerspor’un gollerini Aykut Çakay (3), Alper Yıldız ve Oktay Yılmaz kaydetti. İlk defa Bahçelievlerspor 13 maç aradan sonra üç gol barajını geçti.


AYKUT ÇAKAY DURDURULAMIYOR

13 maçta 21 puan toplayan Bahçelievlerspor’da ilk defa bir futbolcu hat-trick yaptı. Bu isim de Aykut Çakay oldu. 11 maçın 7’sinde ilk 11 başlayan genç golcü, son 5 maçta 5 gol atarak dikkatleri üzerine topladı. 

UFUKTA ŞAMPİYONLUK MU VAR?

Serdar Hoşhan ayrıldıktan sonra Bahçelievlerspor oynadığı 5 maçta 14 gol atarken kalesinde 3 gol gördü. Kaplanlar, Yardımcı Antrenör Başar Öner ile çıktığı 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etti. Pozitif bir hava yakalayan Yeşil-Beyazlılar, 2023 yılında ikinci devre maçlarına yeni hocasıyla çıkacak. Bunun yanı sıra 4-5 tane nokta transferin de yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Lider Küçükçekmece Sinop’la arasında 10 puan fark bulunan Kaplanların matematiksel olarak şampiyonluk şansı sürüyor. İkinci yarının ilk üç maçında 9 puan toplamayı hedefleyen Bahçelievlerspor, Vefa ve Çorluspor’la kendi sahasında, Küçükçekmece Sinop’la da deplasmanda karşılaşacak. Kaplanların bu üç maçtan 9 puan çıkarması halinde zirveye ortak olacak. 


MİSAFİRPERVERLİK ALKIŞ ALDI

Bu arada Bahçelievlerspor Kulübü Başkanı Levent Dilaver ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bilecik 1969 Spor kafilesine Şirin Sürmene Pide'de kahvaltı ikram etti. Karayoluyla maç günü İstanbul’a gelen Bilecik 1969 Sporlular, Yeşil-Beyazlılara gösterdikleri misafirperverlik için teşekkür etti. 

Foto/Haber: Engin Öder

Fotoğraf albümü için tıklayanız

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...