Salı, Aralık 20, 2022

Bahçelievler Gümüşhane lideri koltuğundan indirdi


Büyük bir çekişmenin yaşandığı İstanbul Süper Amatör Lig 7. Grup'ta alttan kopup üst sıralara yaklaşmak isteyen Bahçelievlerspor Gümüşhanespor evinde, haftaya lider giren Merkezefendispor'u 3-1 mağlup etti.

Bahçelievler İl Özel İdare Stadı'nda oynanan ve Çağrı Ateş'in yönettiği maç büyük heyecana sahne oldu. Gümüşhanespor 2-0 yaptı, ardından Merkezefendispor farkı bire indirdi, son bölümde ev sahibi takım bir gol daha buldu ve maç 3-1 bitti. Karşılaşmanın ardından kısa süreli bir gerginlik yaşandı.


Bu sonuçla Merkezefendispor beşinci sıraya kadar geriledi. Gümüşhanespor da altıncı basamakta ancak iki takımın zirve ile arasındaki puan farkı çok az ve bu grupta her an her şey olabileceğini bu maç çok iyi bir şekilde gösterdi.



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Böyle maçlarda olur bu gibi gerginlikler olmasa daha iyi ama maç içinde futbolcu kardeşlerimizin didişmesi maç sonuna yansıdı merkezefendi spor kulübüne bundan sonraki maçlarında başarılar dilerim

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...