Salı, Kasım 15, 2022

Zirvedeki randevuda Tahtakale ve Karacaköy yenişemedi



İstanbul 1.Amatör Lig 2.Grup’ta aynı puana sahip yenilgisiz iki ekibin maçında Redoks Avcılar Tahtakale Kartalları FK ile Karacaköy Belediyespor 2-2 berabere kaldı. Bir hayli çekişmeli geçen maçta futbol severler için seyir zevki yüksek olan maçta dostluk kazandı.

Avcılar Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmanın 9. dakikasında penaltı kazanan misafir takımda topun başına geçen İbrahim’in şık vuruşunu Siyah-beyazlıların kalecisi Abdul Rashid çok güzel refleksle gole izin vermedi.

17. dakikada gelişen Redoks Tahtakale Kartalları FK takımında ceza sahası içine ortalanan topu Karacaköy Belediye oyuncusu Hüseyin ters vuruşla ağlara gönderdi: 1-0.
Bu gole konuk ekibin yanıtı 3 dakika sonra geldi: 20’de Umut , takımının ilk golünü kaydetti ve karşılaşmaya yeniden denge getirdi: 1-1
Müsabakanın 25. dakikasında Tahtakale Kartalları’nın tecrübeli takım kaptanı Ramazan Balkan’ın ceza sahasına ortaladığı topu çok iyi takip eden Halil’in şık kafa vuruşunda top ağlara gitti ve siyah beyazlılar (bu maçta kırmızı forma giydiler) bu golle ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

İkinci yarı misafir takım Karacaköy Belediye ilk yarıya göre daha istekli ve atak futbol sergiledi ve oldukça etkili oldu. Nitekim 81’de Uğur sahneye çıkarak skoru belirledi: 2-2.

Bu sonuçla iki ekip de puanlarını 13’e çıkardı. Çatalca temsilcisi Karacaköy Belediyespor averajla liderliğini korudu.

Haber: Yılmaz Aktepe






Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...