Salı, Kasım 15, 2022

TFF İstanbul'dan hakemlere saldırılarla ilgili açıklama


TFF İstanbul İl Temsilciliği bir açıklama yayımlayarak son dönemde hakemlere karşı artan şiddet olaylarını kınadı.

Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Son zamanlarda sahalarımızda görülen özellikle hakemlerimize yönelik şiddet olayları, hepimizi derinden üzmektedir. Bilhassa toplumumuzun ilgi duyduğu Futbol müsabakalarında görev yapan hakemlerimize, saha komiserlerimize, sporcularımızın birbirine karşı onur kırıcı, taciz edici eylemlerde bulunarak darp etmek girişimleri kabul edilemeyeceği gibi, ülkemizde gelişmesini arzu ettiğimiz spora da büyük darbe vurmaktadır.

Arzumuz; sporun izlenebilir hale gelebilmesi, arkadaşlık dostluk hukuku içerisinde oynanarak spora yakışmayan çirkin olayların son bulmasıdır.

Sporun görsel bir etkinlik olduğunu düşünerek, antrenörlerimizin bu anlayış ile sporcularını müsabakalarına hazırlamaları, yöneticilerimizin maçlarda bir araya gelerek, taraftarlarına dostluk kazansın mesajını vermeleri, müsabaka sonrası herkesin birbiri ile tokalaşarak, sahalardan ayrılmaları temennisiyle Hakemlerimize yapılan darp girişimi ve çirkin davranışları kabul edilemez bularak kınıyoruz..."

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...