Salı, Eylül 20, 2022

Ümraniye Tepeüstüspor kuruldu



Ümraniye İçesinin yeni kulübü olan Ümraniye Tepeüstüspor İstanbul Amatör liglerinin yeni takımı oldu. Kulübün tescil işlemlerinin tamamlanarak yakında TFF İstanbul sitesine eklenmesi bekleniyor.

Ümraniye Tepeüstüspor Kulüp Başkanı Tarık Arıcı yaptığı açıklamada ” Ben ve yönetici arkadaşlarımız tamamen profesyonel bir mantıkla hareket ederek, planlı bir şekilde ayağımızı sağlam basarak bu yola baş koyduk. Misyonumuz Ümraniye Tepeüstüspor camiasına ve ilçemize yakışır şekilde altyapıdaki tüm branşlara katılmak ve başarılı olmaktır. Ümraniye Tepeüstüspor geleceğe yatırım yaparak gençlere spor yaptırmayı ve yetiştirmeyi hedef almaktadır. Yönetimdeki arkadaşlar ve altyapımızdaki teknik ekip kadromuz gecesini gündüzüne katarak çalışmalara başladılar. Eminim ki bizden sonraki kuşaklara bırakacağımız bu eser bizim en büyük enerjimiz ve itici gücümüz olacaktır. Bir gün Ümraniye Tepeüstüspor adını bahsettirmeyi başarırsak elle örnek gösterilen bir kulüp olursak ki olacağız bu bizim için en büyük hazine olacaktır. Her zaman yanımızda olarak desteklerini eksik etmeyen sponsorlarımız Ümraniye Limit Dersaneleri ve Şahin Sucuklarına çok teşekkür ederiz ” dedi.

“Renkler Kırmızı Siyah Beyaz”

Tarık Arıcı Başkanlığında çalışmalarına İMES Tuntaş Halı Sahasında başlayan Ümraniye Tepeüstüspor’un renkleri Kırmızı Siyah Beyaz olarak belirlendi. Deneyimli ve tecrübeli isim olan Öztürk Öz ile anlaşılarak takımlarının başına getiren Ümraniye Tepeüstüspor, 30 Lisanslı oyuncusu ile U11-U12 ve U13 Kategorilerinde liglere girmek için çalışmalarına başladı.

Detaylı bilgi ve kayıt için : 0 (532) 226 17 71

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

TFF Futsal Ligi Play-off Sonuçları

TFF Futsal Ligi play-off maçları bugün başlıyor.