Pazartesi, Eylül 19, 2022

Tekin: Kafkas camiasının desteğini bekliyoruz


İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele etmeye hazırlanan Nartspor'un başkanı Tarık Tekin "Yeni bir oluşum olarak bu sene futbolda süper amatörde Nart Spor Kulübü olarak mücadele edeceğiz. Bu mücadelemizde de tüm hemşehrilerimizi, tüm Kuzey Kafkasyalı vatandaşlarımızın desteğini arkamızda görmek istiyoruz" dedi.

"ÖRNEK BİR KULÜP OLMA YOLUNDA CİDDİ ADIMLAR ATACAĞIZ"

Tarık Tekin, geçen sezonlarda FK 1864 olarak mücadele ettiklerini, bu sezon başında bir üst ligden Siirtgücü Kulübü'nü satın aldıklarını dile getirerek, "Daha ileri aşamalara gidecek şekilde bir organizasyon yapısı içine girmeyi uygun gördük. Şu anda da sezonumuzu açmış bulunmaktayız. Ekim ayının ilk haftasında maçlarımız başlayacak. Hala pek çok eksiğimiz var ama süreç içinde o eksiklikleri de gidereceğiz. Altyapısından üstyapısına kadar örnek bir kulüp olma yolunda ciddi adımlar atacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"FAYDALI BİREYLER KAZANDIRMAK BİZİM TEMEL AMACIMIZ"

Kısa ve orta vadeli planları olduklarını kaydeden Tarık Tekin, "Kısa vadede öncelikli olarak bir üst lige çıkmak. Uzun vadede de elimizde olan potansiyeli kullanarak profesyonel liglerimize adım atmak istiyoruz. Sadece futbolda da değil diğer spor dallarında gençlerimizi yetiştirmek ve Türkiye Cumhuriyeti'ne faydalı bireyler kazandırmak bizim temel amacımız" diye konuştu. 

"DESTEK BEKLİYORUZ"

Kafkas camiasından destek beklediklerini ifade eden Tarık Tekin, "Destek sadece maddi olmuyor, manevi destekler de bekliyoruz. Sosyal medyadan beğenmeleri, maçlarımıza gelmeleri bizim için çok değerli. Onları arkamızda görmek bize güç verecek. Biz de gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz inşallah" dedi.

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...