Pazartesi, Eylül 12, 2022

Sefaköy Kartalspor'dan gol şov


İstanbul 1. Amatör Lig'de yer alan iki ekibin hazırlık maçında Sefaköy Kartalspor, Güngörenspor'u 5-0 mağlup etti.

Sefaköy Kartal Stadı'nda oynanan ve ev sahibi ekibin başkanı Yener Dayı'nın da takip ettiği maçta siyah beyazlıların gollerini Okan(2), Enes, Ogün ve penaltıdan İnan attı.


Maç sonrası açıklamalarda bulunan Sefaköy Kartalspor Teknik Direktörü Aytaç İçten, "Birçok yeni transferler yaptık.Yaptığımızı hazırlık maçlarında futbolcularımızı daha yeni yeni birbirlerine alışırlar, tanıyorlar. Futbolcu kardeşlerimizin kalitesini biliyoruz. Hepsi değerli oyuncular. Bugün ikinci hazırlık maçımızı oynadık. Daha önce Öz Yarımburgazspor ile oynadık ve sahadan 2-1 galip ayrıldık. Taraftarlarımız bu sezon iyi bir takım görecekler. Belki ilerleyen dönemlerde aramıza yeni katılan bazı oyuncular katılacaklar onların katılımları ile dahada güçlü olacağız" ifadelerini kullandı.


Sefaköy Kartalspor Genel kaptanı Utku Dayı, "Haftada üç antrenman yapıyoruz.Ligler başlayana kadar hazırlık maçlarını ile kadromuzu şekillendirerek lige gerçekten çok iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz. Takımımın performansından memnunum. Çok iyi işler yapacağız” şeklinde konuştu.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...