Pazartesi, Eylül 26, 2022

Küçükçekmece ve Mimaroba sezonu birlikte açtı


Bölgesel Amatör Lig takımlarından Mimaroba Spor ile İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Küçükçekmecespor Metin Oktay Stadı'nda düzenlenen törenle sezon açılışını birlikte yaptılar.

Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda düzenlenen açılışa Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi,MHP Küçükçekmece İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki,BB Küçükçekmece İlçe Başkanı M.Cem Özel,eski AK Parti Küçükçekmece ilçe Başkanı Av.Mustafa Korkut,İYİ Parti,CHP,AK Parti ilçe temsilcileri,Belediye Meclisi üyelerinden Gökhan Aygün,Mustafa Işık,Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk,Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan,İASKF yönetim kurulu üyesi Naser Serbest,Küçükçekmecespor Kulübü Başkanı Ahmet Kurşun,İstanbul Mimaroba Spor Kulübü Başkanı Rasim Yüksel, kulüp yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular katıldı.


Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, "Burada Küçükçekmecespor'umuzun ve Mimaroba Spor Kulüplerimizin sezon açılışını yapmak üzere bir araya geldik. Bu sezonun her iki kulübümüz adına güzel ve hayırlı olmasını temenni ediyorum. Tüm Kulüplerimize yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Yeni sezon için kurban kesimi ve dua yapılmasının ardından Küçükçekmecespor ve Mimaroba Spor  ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşma ikinci yarı atılan gollerle 3-1  Mimarobaspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.



Mimarobaspor Büyükçekmece ekibi olmasına karşın kulüpler arasında yapılan anlaşma ile bu sezon idman ve maçlarını Küçükçekmece Metin Oktay Stadı'nda yapacak.

Haber: Yılmaz Aktepe


Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.