Pazartesi, Eylül 19, 2022

Kavacıkspor'dan TFF 1. Lig'e


Beykoz İlçesini Bölgesel Amatör Lig'de temsil eden Kavacıkspor Türk Futbolun bir yıldız adayını daha armağan etti.

Bu günde değin 3 büyükler başta olmak üzere üst düzey kulüplerin altyapılarına birçok oyuncu armağan eden Yeşil-Beyazlı ekipte Eren Gedik, altyapı anlamında Türkiye'de marka olmuş bir kulübe yani Altınorduspor'a transfer oldu.

2006 Doğumlu olan Eren Gedik orta saha mevkiinde görev yapıyor.

Kavacıkspor Futbol Direktörü Murat Yılmaz, transferin gerçekleşmesi sonrasında yaptığı açıklamada, " u anlamda Beykoz İlçesinde üç büyükler ile Altınorduspor'u da dahil ettiğimizde verdiğimiz futbolcular ile farklı bir konumdayız. Tabii ki futbolcu kardeşlerimizin başarılarının görülüp Süper Lig takım altyapılarına gitmesi, Eren gibi örneğin de marka bir kulübe transfer olması bizleri de gururlandırıp sevindirmekte. Futbol Gelişim Akademimiz ile iyi yolda olduğumuzu görebiliyorum" diye konuştu.

Yılmaz, "Kulübümüz birçok üst düzey takımın radarına girmiş durumda. Gençlere her zaman güvendik ve güvenmeye de devam edeceğiz. Kendi kariyerleri açısından fırsatlar ortay çıkınca yollarını açıyoruz. Uzun yıllardır verdiğimiz emeklerin boşa çıkmaması hem kendi bünyemiz takımlarında, hem de futbolcularımızın yeni takımlarındaki performansları bizlere de pozitif etki etmekte" şeklinde konuştu.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...