Salı, Eylül 27, 2022

Kartalgücü "Lige hazırım" dedi


İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Kartalgücü hazırlık maçında Sakarya Süper Amatör Lig takımlarından Taraklıspor'u 2-0 mağlup etti.

Kartalgücü maça Egemen, Doğukan, Abdullah, Anıt, Muharrem, Burak, ERkam, Talha, Ahmet, Melih, Can tertibiyle çıktı... Taraklıspor çok daha hazır bir takım olmasına karşın maç boyunca Kartalgücü savunmasını aşamadı. Özellikle kaleci Egemen Kahraman yaptığı kritik kurtarışlarla takımın oyunda tuttu. Buna karşılık Kartalgücü de ilk yarı 3 net fırsattan yararlanamadı.

İkinci yarıda teknik direktör Atakan Mutlu kadroda değişikliklere gitti ve bunun meyvesini 68. dakikada Metin Ekşi'nin golüyle aldı. Golden sonra oyunun hakimiyetini tamamen eline geçiren Kartalgücü 81'de Metin Ekşi ile bir gol daha buldu ve sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Yaptığı hazırlık maçlarının tamamını kazanan Kartalgücü böylece liglerin başlamasına 1 hafta kala "Ben hazırım" mesajı vermiş oldu.

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...