Cuma, Eylül 23, 2022

Kaba: Hazırlık maçlarını tam kadro oynayamadık


İstanbul Süper Amatör Lig ekibi Beykozspor'da sezon öncesi sakatlıklar can sıkarken bu isimlerin ilk haftaya yetiştirilmesi için yoğun mesai harcanıyor.

Teknik direktör Zafer Öğer yönetiminde devam eden antrenman ve hazırlık maçları süreci artık yerini ilk maç heyecanına bırakmaya başladı gibi.

Takımda kadroya dahil edilen ve aralarında milli takımlarda görev yapmış isimlerin de bulunduğu futbolcuların bazıları sakatlık problemi bazıları ise fiziki açıdan yaşadıkları açığı kapamak için hazırlık maçlarına yer alamıyorlardı.

Asbaşkan Sedat Kaba yaptığı açıklamada, "Hiç kimse merak etmesin çünkü bu sezon gerçekten de güzel bir kadro oluşturduk. Tek sıkıntı yaşadığımız konu sakatlıkları devam eden futbolcular. Bu nedenle hazırlık maçlarına hiçbir zaman ideal kadro ile çıkamadık. Bu konuda sevindirici haberler gelmekte. İlk maça kadar ideal kadromuz hazır hale gelmiş olacak " diye konuştu.

Sakatlıklar değişik derecelerde olan futbolcuların teknik kadro tarafından riske edilmediğinin altını çizen Sedat Kaba, " Kadromuzda sakatlığı nedeni ile kenardan arkadaşlarını izleyen bazı futbolcularımı o kadar aidiyet duygusuna sahipler ki maça dahil olmak için teklifte dahi bulunmaktalar. Ancak bu konuda Zafer Hocamız kesinlikle tam olarak hazır hale gelmeden oynamalarını istemiyor. Bu sıkıntılı süreçte hazırlık maçlarında alınan skorlara da takılmamak  gerekir. İnşallah özlenen futbol ve takım ilk maçtan itibaren taraftarlarımızın karşısına çıkacak" şeklinde konuştu.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...