Salı, Eylül 20, 2022

İrem Derici Küçükçekmece Sinop için sahne aldı


Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü yararına düzenlenen konserde sahne alan İrem Derici söylediği şarkıları ile davetlileri doyasıya eğlendirdi.

Ünlü ses sanatçısı İrem Derici, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Küçükçekmece Sinopspor yararına sahneye çıktı.

Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi’nde düzenlenen konsere, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Faysal Güler, KİTAŞ Yönetim kurulu Başkanı Fatih Üstünbaş, Küçükçekmece Sinopspor Kulübü Başkanı Rafet Orhan, Sinop İşadamları Derneği Başkanı Turgay Öztürk, Küçükçekmece MHP İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, 2022 yılı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivan İkincisi Mustafa Taş, Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü eski başkanlarından İsmet Şahin da katıldı.


Türk pop müziğinin güçlü sesi İrem Derici yaklaşık iki saat sahne kalırken kulüpten herhangi bir ücret almadı. Aslen Sinoplu olan, babası Hulusi Derici’nin de Küçükçekmece Sinopspor yönetiminde olan ünlü sanatçıya konser sonrası kulübün kaşkolu ve çiçek hediye edildi. Konserde ayrıca aslen Sinoplu olan 2022 yılı Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Başpehlivan İkincisi Mustafa Taş da sahnede onore edildi.

Öte yandan konser öncesinde Küçükçekmece Sinopspor’un teknik heyet ve yeni kadrosu tek tek Küçükçekmecelilere tanıtıldı. 

Haber: Yılmaz Aktepe



Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...