Salı, Eylül 20, 2022

İki sezon önce Süper Lig'deydi bu sezon BAL'da


Çok değil, iki sezon önce Süper Lig'de Karagümrük forması giyen 2001 doğumlu Murat Sarıgül, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Küçükçekmece Sinopspor'a transfer oldu.

Karagümrükspor'un Süper Lig'e çıktığı kadrosunda yer alan ve başarılı futbol sergileyen  geleceğin büyük yıldızlarından olarak gösterilen, Murat Sarıgül tekniği, oyun zekası ve duran toplardaki ustalığı ile ön plana çıkıyordu. Bambaşka bir kariyeri olması beklenen Murat Sarıgül, beklenen patlamayı bir türlü yakalayamayınca profesyonel lig  macerası çok kısa sürdü.

2020-21 sezonunda Karagümrük'te Süper Lig'de 3 Türkiye Kupası'nda 2 maça çıkan Murat hazırlık maçlarında Fenerbahçe ve Beşiktaş'a karşı oynamıştı. Geçen sezon 2. Lig'de şampiyon olan Bodrumspor'da 4 resmi maça çıkan genç futbolcu Beyoğlu Yeni Çarşıspor'a transfer olsa da burada şans bulamadı.

Murat Sarıgül şansızlıklar arkasını bırakmayınca 2022-2023 futbol sezonu için Küçükçekmece Sinopspor'un teklifini kabul etti.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...