Perşembe, Eylül 15, 2022

'Her sene transfer yaparak bir yere ulaşılmaz'



İstanbul 1. Amatör Küme ekiplerinden Selimpaşaspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında teknik patron Özgür Kurt nezaretinde sezonun ilk idmanında Silivri Müjdat Gürsu Stadı’nda bir araya geldi.

Grubunda iddialı ekiplerin bulunduğu Selimpaşaspor işi sıkı tutarak eski kadrosunu toplayarak yeni takviyelerle sahaya indi. Teknik patron Özgür Kurt’un çalıştırdığı takım kondisyon yüklemesine başladı. Takım kaptanı aynı zamanda da Kulüp İkinci Başkanı olan Mert Erdinç ve Futbol Şube Sorumlusu ve takım oyuncusu Barış Bülbül’ün de katılım sağladığı idman yaklaşık bir buçuk saat sürdü. 



Eksiklerinin de bulunduğu belirten Barış Bülbül ve Mert Erdinç yaptıkları ortak açıklamalarında; “Kadromuzun tamamına yakını mahallemizde oturan gençler ve yakın arkadaşlarımızdan oluşuyor. Bu geçen sezon da böyleydi bu sezon da böyle olacak ilerleyen yıllarda da bu şekilde olması için çalışıyoruz. Yeni sezonda büyük hedefler koymadan yola çıktık. Teknik patronumuz Özgür Kurt ile birlikte yaptığımız çalışmalar oldukça zorlu ve bir o kadar da keyifli geçmekte. Bizim asıl konumuz Selimpaşaspor’un geleceğini garanti altına almaktır. Her geçen sezon kendi mahallemizde genç sayısını takımda arttırmak ve tam kadro sahaya çıkmaktır. Aksi takdirde her sene transfer yaparak hiçbir yere ulaşılamayacağını etrafımızda canlı örneklerle görmekteyiz. Bunun için altyapıya ağırlık vererek yola sağlam adımlarla devam edeceğiz. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Selimpaşaspor ismi daima yaşayacak ve İstanbul’da hatırı sayılı kulüpler arasındaki yerini koruyacaktır” dedi.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.