Pazartesi, Eylül 26, 2022

Değirmenköy 1963 SK gözünü şampiyonluğa dikti


Yeni sezon hazırlıklarını teknik patron Ümit Çelik nezaretinde kendi tesislerinde devam eden Değirmenköy 1963 Spor geçtiğimiz sezon kaçırdığı şampiyonluğa bu sezon ulaşmak için çok çalışıyor.

Geçtiğimiz devre arasında takımın başına getirilen tecrübeli teknik adam Ümit Çelik nezaretinde idmanlarına aralıksız devam eden Değirmenköy 1963 bu sezon 1. Amatör Lig'de şampiyonluğa ulaşma niyetinde. 

Kendi tesislerinde yeni transferleriyle birlikte eksiksiz bir şekilde idmanlarını gerçekleştiren sarı lacivertli takımda bir iki takviye daha yapılması gündemde. Kulüp Başkanı İsmail Gültekin yaptığı açıklamasında; “İyi bir çalışma içine girdik. Birkaç eksiğimiz var onları da tamamladığımızda lige renk veren kaliteli bir takım olacağımıza inanıyoruz. Hocamızın direktifleri doğrultusunda hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Yönetimimiz ve taraftarımız kenetlendi koyduğumuz hedefe emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” dedi.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...