Çarşamba, Eylül 21, 2022

Çengelköyspor'un Akçakoca kampı sona erdi


2022-2023 Sezonunda İstanbul Süper Amatör Ligde Mücadele Edecek Olan, Üsküdar Ekibi Çengelköyspor Düzce’nin Akçakoca ilçesinde 10 günlük kampı sona erdi

İstanbul Süper Amatör Ligi 3.Gruptu Çok Zor Bir Takımlarla Eşleşen Çengelköyspor Bu Sezon Tekrar Bölgesel Lige Çıkmak İçin Kolları Erken Sıvayarak,Kadrosunu Hem Oyuncu Hem Teknik Kadrosunu Deneyilmi İsimlerle Güçlendirdi

Teknik Direktör Mehmet Yorulmazlar, Kampın sonunda  yaptığı açıklamada, 10 Günlük Akçakoca kampın çalışma ortamının çok güzel olduğunu burada kamp yaptıkları için memnun olduklarını söyledi.


Yorulmazlar: Çengelköy'ü BAL'a taşımak istiyoruz

Takımın deneyimli hocası Yorulmazlar "Biz bu sezon Türkiye’mizin Turıstık güzel şirin ilçesi Akçakoca’yı seçtik,hem İstanbul’a yakın hem çok sakin,burada,bizlere Akçakoca Gençlik müdürlüğü ve Akçakoca halkı çok ilgi gösterdi onlara çok teşekkür ediyorum.Kampımızı  sabah ve akşam idmanı olarak sürdürerek kampımızı tamamladık. Bundan böyle kendi tesislerimizde devam edeceğiz. 

Akçakoca kampımızda ve oynadığımız 2  hazırlık maçlarında ekibimizin çok mutlu ve çok hırslı,olduğunu gördük,bu kapsamda bu sezon takımı BAL'a tekrar taşıyacağız ekip olarak inancımız tamdır.Çok zor bir grupta mücedele edeceğimizi biliyor ona göre çalışmalarımızı yapmaktayız İnşallah bu sezon hedefimiz olan Bölgesel Amatör Lig'e çıkacağız. Tüm Çengelköyspor taraftarlarının bizlere destek olmasını bekliyoruz. İyi bir kadromuz var, kendimize güveniyoruz” dedi.


Karadağ: İpi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum

Takımın Kafile Başkanlığını Yönetici Metin Karadağ ise şunları söyledi: “Bu sezon iyi bir kadro kurarak 3. Grupta başarılı olmak istiyoruz. Grubumuzda zor takımlar var. Onlarla zor bir yarışa gireceğiz. İnşallah mevlam bizim yüzümüzü güldürür. Hedefimiz şampiyonluktur. Sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum,teknik ekibime ve futbolcularıma inanıyorum."

Akçakoca’da kaldıkları süre boyunca 2 hazırlık maçı yapan Çengelköyspor Kocaali Aziziyespor'a 2-0 mağlup olurken, Sakarya Hendekspor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil beyazlı ekip İstanbul'da oynadığı maçta ise Anadolu Hisarı İdman Yurdu'nu 1-0 yenmişti.

Çengelköyspor'un şu anda TFF İstanbul sitesindeki resmi ismi "Üsküdar Futbol Yatırımları AŞ" ve bu habere konu olan takım SAL 7. Grup'ta yer alacak.
Kura çekimine "Çengelköyspor" olarak giren ekipse devredildi ve "İstanbul Anadolu FK" adıyla 3. Grup'ta yer alacak. İsim değişiklikleri prosedörünün sezon başına kadar yetişmesi bekleniyor.

Haber: İbrahim Tuzcu - haber380.com


Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...