Cuma, Eylül 30, 2022

Çavuşbaşıspor başarıya çok 'Düşkün'


Beykoz İlçesini İstanbul Süper Amatör Ligde temsil edecek olan takımlardan Beykoz Çavuşbaşıspor kadrosuna yetenekli bir ismi daha kattı: Gökhan Düşkün.

Kırmızı-Beyazlı ekip 2001 doğumlu, orta sahada görev yapan anlaşmaya varırken gerek yönetim gerekse de teknik kadro bu anlaşmadan oldukça memnun...

Çakmakspor altyapısından yetişen son 3 sezon formasını giydiği ve geçen sezon Cankurtaranspor'da Bölgesel Amatör Lig'e çıkan takımda rol üstlenen bir başarı da Beykoz Çavuşbaşıspor ile yaşamak istiyor.

Beykoz Çavuşbaşıspor Tesisleri'nde gerçekleşen görüşmenin ardından objektiflerin karşısına çıkan genç oyuncu hedefi olan bir takıma gelmekten dolayı mutlu olduğunu söylerken, "İnşallah aynı başarıyı Çavuşbaşıspor forması altında da yaşamak istiyorum. Güçlü bir kadro kurulmuş ve beklentiler de belli. Arkadaşlarımla birlikte sezon sonunda hedeflenen noktaya gelmek istiyoruz" diye konuştu.

Beykoz Çavuşbaşıspor Kulüp Başkanı Yaşar Şahin kadrolarını Gökhan Düşkün'ün gelmesi ile oldukça iddialı bir konuma geldiğine vurgu yaparken, "Bu sene kadromuza bakıldığında gerçekten de çok değerli , başarılı, kariyerleri olan isimler ile anlaştığımız görülecektir. Çavuşbaşı gibi Beykoz İlçesinde çok özel bir konuma sahip mahallenin artık yeri Süper Amatör Lig olamaz, olmamalıdır da... Yönetim olarak 2022-23 sezonu için büyük fedakarlıklar ile iyi bir kadro kurduk ve şimdi de bunun karşılığını almanın da zamanı geldi diyoruz. Gökhan Kardeşimize hoş geldin diyorum, Allah, kaza bela sakatlık yaşatmasın" dedi.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...