Çarşamba, Eylül 21, 2022

Bülbül: Kendi ilçemiz dışından transfer yapmıyoruz


Yeni sezon için aralıksız çalışmalarını sürdüren Selimpaşaspor’da takımın hem oyuncusu hem de yönetim kurulu üyelerinden Barış Bülbül yaptığı açıklamasında; “Kısıtlı bütçelerle kendi yağı ile kavrulan mütevazi bir ekibiz” dedi.

İstanbul 1. Amatör Lig'deki Silivri temsilcilerinden Selimpaşaspor yeni sezonda teknik patron Özgür Kurt nezaretinde idmanlarını sürdürüyor. Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinden ve takım oyuncularından Barış Bülbül sezon öncesi yaptığı açıklamasında; “Kısıtlı bütçelerle kendi yağı ile kavrulan mütevazi bir ekibiz. Kadromuzda 25 oyuncu bulunuyor bu oyuncularımızdan 17'si Selimpaşalı gerisi ise Silivri’de ikamet etmekte. Transfer bitene kadar Silivri bölgesi dışından oyuncu transferi yapmayacak ve kendi öz varlıklarımızla ligde mücadelemizi sürdüreceğiz. Yeni sezon tüm kulüplerimize hayırlı olmasını ve sakatlıktan uzak centilmence bir sezon olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Engin Akın

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...