Cuma, Eylül 30, 2022

Bu sezon, Kavacık efsanesinin başladığı sezon olacak



Kavacık Spor Kulübü'nde son yapılan genel kurulun ardından yeni yönetim kuruluna dahil olan isimlerden Cömert Agat yaptığı açıklama ile adeta Yeşil-Beyazlı camianın yüreğine su serpti!

Enes Kararmaz Başkanlığındaki Kavacıkspor Yönetiminde her bir yönetici kendi sorumluluk alanında çalışmalarına devam ederken, hafta sonunda Cengiz Kurtoğlu Konserinin de olacağı Kulüp Gecesi il ilgili yoğun mesai harcayan Cömert Agat antrenman ve hazırlık maçlarını da sıkı takibe almış durumda.

Kavacıkspor'da görev almanın sorumluluğunun farkında olduğunu söyleyen Agat, "8 Ekim Cumartesi akşamı gerçekleşecek olan Kavacıkspor Dayanışma Gecesi ile ilgili yoğun bir mesai harcıyoruz. Çok güzel bir gece olacağını ve bunun yanı sıra da kulübümüze de maddi anlamda da katkıların geleceği gecemiz için bilet satışlarımız da devam etmekte" diye konuştu.

2022-23 Sezonu için geriye sayımın başladığını söyleyen Cömert Agat, "Hafta sonunda hayırlısı ile ilk maçımıza evimizde çıkacağız. Bu sezonun tam anlamı ile Kavacıkspor efsanesinin başlayacağı yıl olacak. Buna gerek Başkanımız Enses Kararmaz gerekse biz yöneticiler bütün kalbimizle inanıyoruz. Hazırlık maçlarını olsun antrenmanları olsun elimizden geldiğimce hiç kaçırmamaya çalışıyoruz. Pazar günü Kavacıkspor'a gönül veren herkesi ve Beykozlu futbolseverleri  Bursa Akhisar Demirspor maçına bekliyoruz. Lige 3 puan ve galibiyetle başlamak istiyoruz "

Haber: Talip Ercan

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...