Cuma, Eylül 30, 2022

Beykozspor 114 yılı geride bıraktı




Türk Spor Tarihinin Asırlık Çınarlarından olan Beykoz Spor Kulübü 114.yılını geride bıraktı. 

Sarı-Siyahlılarda Teknik ve İdari Kadro ile futbolcuların katıldığı özel bir yemek programı ile 115.yıla adım atılması kutlandı.

Akşam üstü yapılan antrenmanın ardından Kavacık'ta bulunan özel bir işletmede gerçekleşen program özel anları da beraberinde getirdi.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu, Beykoz Spor Kulübü Asbaşkanı Sedat Kaba, Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinden Tamer Kısmet ve Engin Çetinkaya'nın yanı sıra Teknik Sorumlu Zafer Öğer, Takım Kaptanı Ahmet Alkaya başta olmak üzere tüm katılımcılar programda düşüncelerini aktardılar.

Bu sezon İstanbul Süper Amatör Lig'de mücadele edecek olan Boğaziçi ekibinde programa tüm katılanlar şampiyonluk beklentilerini dile getirirlerken, maçların başlaması için heyecanlı bir bekleyişin olduğu fazlası ile gözlemlendi.

Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki Aksu programda yaptığı konuşmasında yerlerinin kesinlikle İstanbul Süper Amatör Lig olmadığı vurgu yaparken, "Bilindiği üzere 2022-23 Sezonu karşılaşmaları hafta sonu itibarı ile başlayacaktı ancak 1 hafta ileri alındı. Biz Beykoz 1908 olarak her zaman maçlarımıza hazırız. Nitekim pandemi sürecinde de lige katılım sağlamıştık. Bu sezon ise yeni bir yapılanmaya gittik. Daha önce formamızı giymiş olan Zafer Öğer Hocamızı Takımın başına getirdik. Ben 30 yaşında bu kulübe başkan olduk, kaderimize bu varmış, şunu söylemek isterim ki Beykoz hak etmediği ve istemediği bir ligde ve burada oynamak istemiyor. İyi bir kadro kurduk, tek tek hepsi nitelikli oyuncu ancak takım olmadan da başarı gelmiyor. Hele ki amatör kümede koşmadan mücadele etmeden hedefe ulaşılması da mümkün değil. Kayıt üzerinde hiç kimseye 3 puan vermiyorlar, daha birkaç gün önce Milli Takımı olarak da bunu acı bir şekilde yaşadık. Biz Yönetim Kurulu olarak hedefimize kilitlendik. Büyük Beykoz taraftarı ile camia olarak biz başarıya hazırız. Bu anlamı günde bu özel yemek programını organize eden Asbaşkanımız Sedat Kaba'ya da teşekkür ediyorum " diye konuştu.




Beykoz Spor Kulübü Asbaşkanı Sedat Kaba ise öncelikle Büyük Beykoz camiasına 115.yılın kutlu olması dileğinde bulunurken, " 2 aydır yeni sezon hazırlıklarımız devam etmekte, hep birlikte bu süreci yaşıyoruz. Bugün de çok anlamlı bir günde mesajım o ki bu sene o sene diyoruz, Büyük Beykoz için başarı dolu günler gelecek ve sezon sonunda şampiyonluğumuzu hep birlikte kutlayacağız " şeklinde konuştu.

Beykoz Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyelerinden Tamer Kısmet ile Engin Çetinkaya'da birer konuşma yaparak 115.Yılın hayırlı-uğurlu olması temennilerinde bulunurlarken, şampiyonluk yolunda her türlü katkıyı sunmaya devam edeceklerini söylediler. 

Tamer Kısmet bu nezih ortamda bulunmaktan mutlu olduğunu söylerken, " Be de 80'li yılların sonunda formayı giydiğini hatırlatıp, saha da son sözü hep siz söyleyeceksiniz, hedeflediğimiz noktaya mutlaka geleceğiz " dedi.

Engin Çetimkaya ise Yalıköy'de doğup Paşabahçe'de büyüdüğünü hatırlattıktan sonra Beykoz'dan uzak kaldığını ancak hiçbir zaman Beykoz'u unutmadığını söylerken, " Ben Beykoz için gerçekten birşeyler yapmak gerektiğini hissettim ve ne yapabilirim bilmiyorum ama ne yapabileceğimi çok iyi biliyorum...benim hedefim Beykoz'un sezon sonunda şampiyon olmasından öte 1.Lige çıkacak bir başarıları yakalaması. " şeklinde konuştu.

Beykoz 1908 Teknik Sorumlusu Zafer Öğer ise , " Ben bu takımda forma giydim, kaptanlığını yaptım. Bu sene farklı bir sene olacak, herşeyden öte değişik bir Beykoz takımı izlettireceğiz. Önce Başkanımız Zeki Aksu'ya ve yönetim kuruluna teşekkür ederiz, özellikle de Sedat Kaba'ya...bu sezon çok iyi bir kadro kurduk...her seferinde söylediğim gibi tek ses, tek yürek, tek nefes olacağız. Bu dikenli ve meşakkatli yolda ilerleyeceğiz, zafere ulaşmak kolay değil ama biz bunu başaracağız. Ben bu yolu iki ayaklı olarak görüyorum ilk etapta grupta başarılı olacağız ardından TFF Bal Ligi için diğer etap maçlarına çıkacağız. Ben futbolcu kardeşlerime güveniyorum, İnşallah başaracağız.  Bana yılların ardından yeniden Beykoz'a dönmeme neden olan görev veren Zeki Aksu Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyorum " dedi.

Beykoz 1908 Forması altında şampiyonluk yaşamış bir isim olan ve bu sezon geri döndüğü Sarı-Siyahlı Ekipte Takım Kaptanı olan Ahmet Alkaya ise futbolcular olarak Büyük Beykoz Camiasının beklentilerine cevap verebilmek için yoğun bir çalışma, antrenman süreci yaşadıklarını söylerken camia olarak el birliği ile hedefe ulaşacaklarını ifade etti.

115.Yıl Kutlama Özel Yemek Programında daha sonra sırası ile tüm futbolcular söz alarak görüşlerini, duygu ve düşüncelerini aktardılar.

Haber:Talip Ercan

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...