Cuma, Eylül 30, 2022

Arda Şahin Beykoz'a imza attı



Beykoz Spor Kulübünün resmi kuruluş tarihinde yani 28 Eylül'de 115.Yıla özel bir transfer haberi kamuoyu ile paylaşıldı...Arda Şahin

Beykoz'a transferi birkaç kez gündeme gelen ancak kısmet olmayan başarılı ve uğurlu oyuncu 2022-23 sezonunda " Ben de Beykoz'dayım " dedi.

Beykoz Spor Kulübü yönetimi bu tür transferlerde konula isim ile "Çilek Transferini" de böylece açıklamış olurken, tecrübeli futbolcu ise hayallerini gerçekleştirmekten dolayı mutlu idi...

Arda Şahin Transferin netleşmesi sonrasında yaptığı açıklamada, "Bugüne değin birçok üst düzey takımda forma giydim, şampiyonluklar yaşadık, ancak ilçemin takımında görev yapacak olmak her zaman aklımda idi. Sonunda bu transfer bu sezona kısmetmiş Bir şampiyonlukta burada neden olmasın!" diye konuştu.

Arda Şahin'in transferinde başroldeki isim olan Beykozspor'a Asbaşkanı Sedat Kaba ise yaptığı açıklamasında Arda ile kadrolarının bir hayli güçlendiğini söylerken, "Arda Şahin'in başarı dolu kariyeri ortada. Uzun zamandır kendisini takıma dahil etmek istiyorduk. Sonunda her konuda anlaşıp Sarı-Siyahlı formayı kendisini giydirdik. Allah kazasız, belasız, sakatlıkların yaşanmayacağı bir sezon nasip etsin " dedi.

Transfere ilişkin Beykoz Spor Kulübü Sosyal Medya hesabından yapıla paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Altı yıl Beşiktaş Altyapısının her kademesinde oynayan, sırasıyla Beylerbeyi, Karagümrük, Anadolu Üsküdar, Güngören ve Bağcılar takımlarının profesyonel liglerde de formasını terleten , Profesyonel liglerde Anadolu Üsküdar, Karagümrük'de şampiyonluk yaşayan, geçtiğimiz sezon Bölgesel Lig takımlarından Muş 1984 takımının kaptanlığını yapan ve bu takımın şampiyon olmasında büyük katkı koyarak TFF 3 Lige çıkartan  kariyeri başarılarla dolu Beykoz doğumlu ve Beykoz'da yaşayan 1993 doğumlu Orta Saha oyuncusu Arda Şahin artık Beykoz 1908 'de!" 

Haber: Talip Ercan

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...