Cuma, Eylül 23, 2022

1.5 milyon TL harcadıkları tesisi kullanmak için para ödüyorlar


Bu sezon İstanbul 1. Amatör Lig'de mücadele edecek olan Kanlıcaspor'da tesis şoku yaşanıyor. Kulüp yapımında 1.5 milyon TL harcadığı tesise para ödemek zorunda.

Beykoz ekibinde başkan Mustafa Kaya, eski başkan Remzi Alişan, Hasan Gökbudak, teknik sorumlu ve aynı zamanda yönetim kurulu üyesi Aydın Çaylı yeni sezon öncesi basın toplantısı düzenledi.

2022-23 Sezonunda U13, U17 ve A Takım olarak liglere katılım sağlayacaklarını söyleyen Başkan Kaya, "Şu anda belli saat diliminde kullanabildiğimiz sahamız için, geniş kullanım hakkını elde edebilmek için çalışmalarımız devam etmekte. Ancak yaşadığımız son gelişmeler bizi derinden üzdü ve yaraladı... Geçtiğimiz günlerde Kanlıca Tesisleri'nin Sorumluluğunu üstlenen İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü'ne hazırlık maçlarının oynanması için 170 lira para ödememiz istendi. Oysa bu tesisin yapılması yeniden spora kazandırılması yönünde maddi manevi çok büyük payımız var. Muhatap olduğumuz bu muamelenin yanlış olduğunu ve hoş karşılamadığımızı söylemek istiyoruz. İlçe Belediyemizden de yardım alamadık, geçmiş yıllarda verilen nakti yardımların 3 yıllık süreçte verilmemesi bizim gibi kulüpleri sıkıntıya soktu" diye konuştu.

Tesislerin yapım sürecinde Kulüp Başkanı olan Ali Esat Yaşar 6 spor dalında faaliyette bulunmaları halinde tesislerinin kendilerine yani Kanlıcaspor Yönetimine devredileceğinin söylendiğini hatırlatırken, bu sözün gerçekleşmediğini belirtti ve şöyle devam etti: "Biz yapım sürecinde adeta burada yatıp kalktık, 1.5 milyon liralık bir rakam harcadık. Tesisin birçok bölümünü biz yaptık. Kamu kurumları ile askeriyesinden tutun da değişik bakanlıklar ile burası için yıllarca gerek bizim gerekse de diğer başkanlarımız, döneminde mücadele edildi. Gelinen noktadan büyük üzüntü yaşıyoruz."

VERİLMEYEN YARDIM BİZİ KÜME DÜŞÜRDÜ!

Kanlıca Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kaya, Beykoz Belediyesi'nce geçmiş yıllarda yapılan ancak son 3 yıldır verilmeyen maddi aktarımın olmamasının belki de Süper Amatör Lig'den düşmelerine de neden olduğunu söylerken, "Bizim her yıl bulduğumuz, verebileceğimiz rakamlar belli oranı geçmiyor. Zor günlerimize denk düşen bu verilmeyen yardımı almış olabilse idik, belki de bir iki futbolcunun parasını bulmuş ve de ligde de kalmış olacaktık" dedi.

Haber: Talip Ercan - ERHA

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...