Pazartesi, Ağustos 08, 2022

Maçlarımızı Küçükçekmece'ye oynarsak yüzde 50 şampiyonuz


İstanbul'un TFF Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcilerinden İstanbul Küçükçekmece Sinopspor'un başkanı Rafet Orhan, yeni sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezon 3. Lige çıkmayı son iki maçta kaybeden  Küçükçekmece Sinop spor 2022-2023 sezonu takımının 17 oyuncusunu değiştirerek 35 futbolcu ile 10 Ağustosta çalışmalara  Murat Şenvardar yönetiminde başladı. Sarı- lacivertlilerde tek  hedef  3. Lig.

2022-2023 Futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Küçükçekmece Sinopspor kulüp Başkanı Rafet Orhan yeni sezon öncesi hazırlıklar konusunda açıklamalarda bulundu. Orhan'ın açıklamaları şöyle:

"Yapılan kongrenin ardından ilk önce Küçükçekmece Sinop spor kulübü olarak  teknik ekibimizde değişikliğe gittik. Murat Şenvardar hoca ile anlaştık. Yeni hocamız profesyonel futbolculuk deneyimi olan, ayrıca 2. Ligde şampiyonluk yaşayan takımlarda görev yapış deneyimli hocamızla anlaştık.

2022-2023 Futbol sezonu kulübümüzü bir üst lig yani Profesyonel 3.lige taşıyacak üst liglerde oynamış  her mevkiye 3'er kişi olmak üzere transferimizi yaptık. Futbolcu noktasına bir sıkıntımız  ama ekstra bir durum olursa onu da yaparız.


Maçlarmızı İBB Florya Şenlikköy Stadı'nda oynayacağız ama...

Yeni sezonda maçlarımızı İBB Florya Şenlikköy ve Küçükçekmece Metin Oktay statlarında oynayacağız ancak Küçükçekmece Metin Oktay stat zemini hala değişmediği için birinci tercihimiz İBB Florya Şenlikköy Stadı'nda oynamak olacaktır.Küçükçekmece Metin Oktay Stadı bittiğinde maçlarımızı orada da oynayabiliriz. Kendi ilçemizde kendi seyircimiz önünde oynamak demek her şeyden önce yüzde 50 şampiyonumuz demektir.

Sayın belediye başkanımız Kemal Çebi ve yardımcılarımızla görüştüğümüzde de sahanın kesinlikle liglere yetişeceğini söylüyorlar. Onların bu gayretlerini görüyoruz, İnşallah hayırlısı olur. Belediye başkanımız Kemal Çebi'ye Küçükçekmece'de spor kulüplerine vermiş olduğu desteklerden dolayı şahsım ve kulübümüz adına teşekkür ediyorum.

Bu sene de aldığımız Futbolcularda kaliteli bizi her yönüyle temsil edecek ahlaklı dürüst çocuklar geçen seneki deneyim sizi ve tecrübesizliğin izle rağmen çok başarılı bir sezon geçirdiğimizi inanıyorum.



Maçları daha rahat izleyeceğiz

Geçen sezon formamızı giymiş bizlere şampiyonluk yaşamış olan  teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimize ayrı ayrı teşekkür ederim, bu sene daha profesyonel daha kurumsal daha daha tecrübeli bir takım kurduk .  Teknik heyetimiz olmak kaydıyla çok düzgün işler yaptığımızı düşünüyorum yani bu sene izlemeye gelen herkes geriye yaslanarak yapacağız maçımızı seyredeceğiz .

Seyircimiz 12. adam değil yüzde 50'miz

Yeni sezonda Küçükçekmeceli ve Sinoplu taraftarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum. Başarı gelecekse başkan ve teknik yönetimini ekibim futbolcu ve gençlerimiz  bizim  için olmazsa olmazımız seyircimiz seyirci bizim 12. adamımız değil yüzde 50 parçamız... Yeni futbol sezonunda küfürsüz, kadınıyla erkeğiyle dolu tribünler arzu ediyoruz.

Kamplarımız artık kendi tesislerimizde olacaktır

Alt yapı bizim geleceğimiz.Geçen sezon 2 şampiyonluk var ayriyeten şampiyon takımlarımızda oynayan 5-6 oyuncumuzu başta Eyüpspor olmak üzere 4,5  profesyonel kulüpler tarafından istenmekte. Yönetim olarak çocuklarımızın geleceğini düşünerek onlar için en iyi olan kararı vereceğiz, onlar bizim gururumuz. Geçmiş yıllarda altyapıda oynayan 5 oyuncumuz bu sezon  A takım forması giyecek. Altyapımızın kullandığı Halkalı Çamlıkaltı'ndaki tesislermiz yenileniyor. 35 kişinin kalacağı yatakhanesi, dinlenme salonu ile tam bir kamp tesisi olacak. Artık A takımı burada kampa alacağız.

Haber: Yılmaz Aktepe

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.