Cumartesi, Ağustos 06, 2022

Gümüşsuyuspor Kamil Çolak ile devam


İstanbul 1.Amatör Lig ekibi Gümüşsuyuspor yeni sezonda görev yapacak Teknik Kadrosunu düzenlenen bir program ile kamuoyu ile paylaştı.

Yeşil-Beyazlı ekipte son yapılan toplantının ardından yapılan görev dağılımında tüm yaş grubu ve A Takımdan içeren Teknik Sorumlu olarak Kamil Çolak görev yapacak. A Futbol Takımında Antrenörlüğe Çolak'ın gözetiminde görev yapacak olan Yaşar Can getirildi. Kaleci Antrenörü olarak Emre Alev'de kulüp bünyesindeki görevi devam eden isimlerden oldu.

Gümüşsuyuspor Kulüp Başkanı Mustafa Kurtuluş yaptığı açıklamada, "Uzun yıllardır bünyesinde görev yaptığım ve son dönemde Kulüp Başkanlığı gibi onur duyduğum bir görev ve sorumluluk üstlendiğim Gümüşsuyu Spor Kulübü olarak yeni sezonda Teknik Kadromuzu netleştirdik. Aramıza dahil olan Yaşar Can Hocamıza hoş geldin dileklerimle başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"Kamil Hoca ile uzun vadeli planlama yaptık"
Yıllar içinde edindikleri deneyim ve yaşadıkları tecrübelerin kulübün geleceği için istikrarlı bir görüntü çizmelerinin yanı sıra altyapı anlamında da ciddi bir bakış açısı yaşamalarını mecbur kıldığını ifade eden Başkan Kurtuluş, " Bilindiği üzere Kamil Çolak Hocamız ile uzun vadeli bir planlama yaptık. Futbol Okulundan başlayarak her yaş kategorisi ve A Takım düzeyinde kendisi teknik sorumlu olarak görevine devam edecek. Artık günü ve sezonu kurtaracak adımların yerinde ayağı yere basan gerçekleri içeren bir hedef belirledik. Bunun ilk meyvelerini geride kalan sezon bitimi ile yaşadık. Değişik yaş gruplarında istikrarlı görüntü çizerek sıralamalarda iyi yer edindik. Bu sezon ise artık şampiyonlukların da gelmesini bekliyoruz. Dediğim gibi bu konuda hiçte aceleci değiliz. " diye konuştu.

"Alt yapı ağırlıklı bir kadro olacak"
Gümüşsuyu Futbol Takımlar Teknik Sorumlusu Kamil Çolak ise yeni sezona yepyeni umutlar ile gireceklerini söylerken, " Bu kapsamda transfer dönemi için takıma gerçekten katkı sunacak, uyum sağlayacak isimleri takviye edeceğiz. Uzun vadede A Takım düzeyinde kendi altyapımızdan yetişen futbolcuların ağırlıkta olduğu kadrolar hedefimiz var. Aramıza yeni dahil olan Yaşar Can Hocamıza da hoş geldin diyorum...kendisini yakından tanıyorum, belirlediğimiz hedeflere katkı sunacak bir arkadaşımız " dedi.

Haber: Talip Ercan

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...