Pazartesi, Ağustos 01, 2022

Ebubekir Kurğa Çekmeköyspor'a veda etti


Başarılı bir sezonu geride bırakan kaleci Ebubekir Kurğa, şampiyonluk yaşadığı Çekmeköyspor’dan ayrıldığını ve teklifleri değerlendirdiğini söyledi.

Geçen sezon Süper Amatör’de Kanlıcaspor ve 2. Amatör’de Çekmeköyspor’da toplam 34 maçta forma giyen 1995 doğumlu kaleci “Hedefi olan takımların tekliflerini değerlendireceğim. Hem futbol oynamak hem de yeni aldığım antrenörlük belgesiyle alt yapıda kalecilik eğitimi vererek Türk futboluna iyi kaleciler kazandırmak istiyorum” dedi.

Ebubekir Kurğa kimdir?
Futbola 2008 Yılında Ataşehir Doğuşspor’da başlayan Ebubekir Kurğa, A takımla şampiyonluk yaşadıktan sonra 2016’da Üsküdar Anadolu’ya transfer oldu. Üniversite eğitimi için gittiği Kocaeli’de İzmit Bağdatspor’a transfer olarak şampiyonluk yaşadı, ardından Başiskele Belediyespor’a transfer oldu. Daha sonra İstanbul’a dönen başarılı kaleci sırası ile Yeldeğirmenispor, Hasanpaşaspor, Ortadağsporspor ve Fikirtepe Dumlupınar’da forma giyip şampiyonluklar yaşadı. Başarılı oyuncu geçen sezon başında Süper Amatör Lig ekiplerinden Kanlıcaspor’da forma giyip son olarak 2. Amatör Lig’de Çekmeköyspor’da şampiyonluk yaşadı. Ebubekir Çekmeköyspor’da sezon oynadığı 18 maçta 9 gol yiyerek 14 grup arasında ligin en az gol yiyen kalecisi oldu.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.