Perşembe, Ağustos 04, 2022

Beşiktaş ve Kartal Bulvarspor'dan işbirliği


3. Lig'in yeni ekiplerinden Kartal Bulvarspor'u ziyaret eden Beşiktaş Spor Kulübü yöneticilerini başkan Sebahattin Karaer ve yönetim kurulu üyelerimiz karşıladı.

Ziyaretle ilgili bilgilendirme yapan Beşiktaş Spor Kulübü yöneticisi Fırat Fidan “Beşiktaş olarak iyi oyuncuları değerlendirmek istiyoruz. Bundan dolayı bir anlaşma için geldik. Umarım güzel bir anlaşma olur. Hocalarımız bir araya gelerek anlaşmanın şartlarını oluşturacaklar. Biz de gerek hocalarımız arasındaki transferi hem de oyuncularımız arasındaki transferi değerlendirerek hem Bulvarspor'u güçlendireceğiz hem de Beşiktaş’ımıza hazır oyuncu haline getireceğiz” dedi.

Kadın Futbol maçlarının bir kısmının Bulvarspor Stadı'nda yapılacağını belirten Mehmet Ekşi “Bunu bir ön müjde olarak söyleyebiliriz. Ama U17 ve turnuva maçlarını mutlaka burada oynamak istiyoruz. Tesisleri çok beğendik. Açıkçası böyle bir yer beklemiyordum. İnşallah Beşiktaş ile yapılan destekten dolayı Bulvarspor’u daha iyi noktalara getireceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: haberkartal.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...