Pazartesi, Ağustos 01, 2022

Ahmet Alkaya Beykoz'a döndü


Yeni sezonda İstanbul Süper Amatör Lig’de mücadele edecek olan Beykozspor, 2015-16 sezonunda da kulübün formasını giyen ve şampiyonluk yaşayan tecrübeli stoper Ahmet Alkaya ile anlaşmaya vardı.

Geçen sezona Gültepespor’da başlayan 1984 doğumlu futbolcu ara transferde Fikirtepe Dumlupınarspor’a transfer olmuş ve bu ekiple 1. Amatör Lig şampiyonluğu yaşamıştı. İstanbul’da birçok kulüpte başarıyla forma giyen Alkaya Başkan Zeki Aksu’nun da bulunduğu törenle imzayı attı. 



'İki tarafa da hayırlı olsun'
Aksu yaptığı açıklamada “2015 - 2016 sezonunda grubunu şampiyon bitiren takımımızın stoper mevkiinde oynayan kaptanı Ahmet Alkaya yuvasına geri döndü. Alkaya İstanbulspor ile oynadığımız Bölgesel Lig’e yükselme maçının ilk yarısında sakatlanarak sezonu kapatmıştı. Kaptanımızın transferinde hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Başkan Vekilimiz Sayın Muhammed Talha Enis beye şahsım ve camiamız adına teşekkür ediyorum. Anlaşmanın her iki tarafa hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.



'Beykoz'dan hiç kopmamıştım'
Ahmet Alkaya da “Yarım kalan hikayemi tamamlamak için bu sezon yeniden Beykozspor ile anlaştı. 2015-16 sezonunda sakatlanarak bırakmak zorunda kaldığım fakat saha dışında taraftar olarak destekleyip hiç kopmadığım, kendimi ait hissettiğim yere Beykozspor’uma geri döndüm. Büyük taraftarımızla buluşmayı tekrardan saha içinde o formayla futbol oynamayı çok özledim. Şimdi daha çok çalışma ve daha önce yaptığımız gibi şampiyon olup BAL hedefi ile daha büyük adımlarla yola çıkma vakti” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

Maça geldiler, 'Futbol okulu var' diye içeri alınmadılar

Sultanbeyli 100. Yıl Stadı'nda giden Sultanbeyli Jimnastikspor ile Aslanordu Gençlikspor U13 takımları sahada futbol okulu çalışması old...