Cumartesi, Mayıs 14, 2022

Üsküdar Salacakspor son 7 dakikada sonuca gitti


İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'un güçlü takımlarından Üsküdar Salacakspor, misafir ettiği Anadolu Kavağıspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Selimiye Stadı'nda oynanan mücadeleyi İbrahim Erman Kartaler, Cenk Yılmaz ve Ali Kaan Meriç hakem triosu yönettiler.

Grupta alt sıralardan yükselmek isteyen ev sahibi Üsküdar Salacakspor, 3 puan hedeflediği mücadeleye hızlı başladı. İlerleyen dakikalarda dengeyi kuran konuk ekip Anadolu Kavağıspor 27. Dakikada Ergün Bostanlıoğlu’nun ayağından bulduğu golle ilk yarıyı deplasmanda 1-0 önde tamamladı.

İkinci yarısı büyük çekişmeye sahne olan maçın son bölümlerinde baskılı oynayan Üsküdar temsilcisi, 83. dakikada Salih Kaya’nın penaltı golü ile skoru dengeledi 1-1.

Erdal Küçüksarı takımına 3 puanı kazandırdı

Beraberlik golünden sonra tüm hatları ile galibiyeti arayan Levent Durman’ın öğrencileri maçın uzatma dakikalarında Erdal Küçüksarı’nın golü ile zorlu mücadeleyi 2-1 kazanmasını bildi.

Bu galibiyetle 9 puana yükselen Üsküdar Salacakspor hafta sonu deplasmanda Şile Denizspor ile karşılaşırken, 10 puanda kalan Anadolu Kavağı evinde Sultan Mehmed Hanspor’u misafir edecek.

Haber: Murat Nazik - futbolamator.com

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...