Çarşamba, Mayıs 11, 2022

Sedat Balkanlı Tesisleri'nde futbol şöleni


Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Kasımpaşa kulüplerinin de yer aldığı “2. U10 futbol Turnuvası” Sedat Balkanlı Tesisleri'nde tüm hızıyla devem ediyor.  

Gaziosmanpaşaspor kulübünün kusursuz bir organizasyonunda düzenlenen ve İstanbul’un en büyük spor etkinliği olarak gösterilen turnuvada minikler seyretmeye gelenlerin adeta nefeslerini kesti. 14 Mayıs Cumartesi ve 15 Mayıs Pazar  Günü oynanacak müsabakalarda  Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Kasımpaşa, Beşyüzevlerspor, Merkez Kayaşehir, Halkalı Taştepe ve Damlaspor takımları şampiyonluk mücadelesi verecek. 

Bu hafta sonu ilk bölümü sona eren Futbol şöleni ile ilgili bir konuşan Başkan Ömer Güler, “Rahmetli Sedat Balkanlı anısına bu sene 2.sini düzenlediğimiz Turnuvamızın ilk bölümünü tamamladık. Birlik ve beraberliğimize katkı sağlamak için bu turnuvayı düzenliyoruz. Burada önemli olan miniklerin spor yapmasını sağlamak müsabakalara katılıp bir yaşam disiplinini kazandırmak. Tribünleri dolduran Spor Severlerin turnuvaya ilgisi oldukça fazla .Haftaya dereceye giren takımlar kupa ve madalyaların sahibi olacak. Futbolseverleri bu görkemli şölende davet ediyoruz " şeklinde konuştu.

Haber: Erol Eftekin

Fotoğraf albümü için tıklayınız

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.