Çarşamba, Mayıs 11, 2022

Paşabahçe U18 Takımı Kocaeli'ye umutlu gidiyor


12-15 Mayıs Tarihleri arasında Kocaeli'nde gerçekleşecek olan U18 Yaş Türkiye Şampiyonası grup maçlarında İstanbul'u temsil edecek 2 takımdan biri konumunda olan Paşabahçespor'da heyecanlı günler yaşanmakta.

Yeşil-Kırmızılı ekibin Teknik Sorumlusu Mustafa Pekgüler Kocaeli Grubundan final maçlarına adlarını yazdırmış bir takım olarak ayrılma niyetinde olduklarını söylerken, " İyi bir hazırlık süreci yaşadık. Takımda biz teknik kadrodaki isimler dahil tüm futbolcularda büyük bir heyecan da hakim...ulaşabildiğimiz bilgiler ile rakiplerimiz ile ilgili bilgiler edinme gayretinde olduk. Tabii ki hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Dolayısı ile maça daha iyi konsantre olan, daha fazla istekli ve heyecanını yenen takımlar galip gelmekte. Paşabahçespor camiasının desteğini ve iyi niyetli mesajlarına da teşekkür ediyoruz. İnşallah onların beklentilerini boşa çıkarmayacağız. " diye konuştu.



Paşabahçe Spor Kulübü Başkanı Coşkun Okur ise mazilerinin bu tür başarılı şampiyonlar ile dolu olduğunu söylerken, " Değerli antrenörlerimiz eşliğinde bu sezon tüm yaş grubundaki takımlarımız için güzel geçmekte. Bunu neden bir şampiyonluk ile taçlandırmayalım ki? Kocaeli'deki Grup maçlarını şimdiden heyecanla beklemekteyiz. Rakiplerimiz şu olmuş bu olmuş kesinlikle takıntı yapacak değiliz. Biz bu gençlere her durum ve her şartta büyük güven duyuyoruz " şeklinde konuştu.

Paşabahçespor U18 Genç Takımının Kocaeli Grup maçlarındaki diğer rakipleri de belli oldu... Buna göre İstanbul'dan Sultanbeyli Belediyespor, Bursa'dan Atıcılarspor ve Demirtaşspor, Yalova'dan Çiftlikköyspor ve Sakarya'dan Harmanlıkspor Beykoz temsilcisinin rakipleri oldular.

ER-HA BEYKOZ / TALİP ERCAN

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.