Cuma, Ocak 14, 2022

Tunusbağı kadro kurmakta zorlanıyor


İstanbul Süper Amatör Lig 5. Grup’ta zirve mücadeyesi veren Tunusbağıspor’da hafta sonu oynayacağı Yamanspor ve hemen akabinde hafta içindeki Paşabahçespor karşılaşmasına önemli eksiklerle çıkacak.

Hafta içi iki oyuncusu Covid olan, dört oyuncusu ise hastalık yaşayan Üsküdar ekibinde kadro kurmakta sıkıntı yaşayan teknik direktör Tansu Açabey dertli mi dertli... Deneyimli çalıştırıcı “İki oyuncumuz Covid maalesef... Şu an için dört oyuncumuzda da belli semptomlar var. Testleri yapıldı evde dinleniyorlar ve durumları belli değil. Öncelikle tüm oyuncularımıza sağlık diliyoruz. 6 günde 3 maç yapacağımız haftada bu tarz sıkıntılar olması bizleri ziyadesiyle zor duruma soktu. Yeni hastalık veya sakatlık olmazsa Yamanspor maçına 14-15 kişi ile çıkacağız. Vaka sayımızın artması durumunda ise Yamanspor ve üç gün sonraki Paşabahçe deplasmanına nasıl çıkacağız, kaç kişi çıkarız inanın bilemiyorum. Üc gün ara ile hem eksik kadro ile mücadele etmek hem de aynı oyuncuların uzun süre alması mevcut oyuncularımız için handikap olacak olsa da sahada elimizden gelen mücadeleyi gösterip her iki maçtan da puan ya da puanlar almak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Haber: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Fişekspor farklı kazandı, zirveye kuruldu

İstanbul 2. Amatör Lig 5. Grup'ta Fişekspor deplasmanda Söğütlüçeşme Birlikspor'u 11-0 yenerek ilk haftanın en farklı galibiyetine i...